26 Okt.
Avto Edo, Podplat
2018

Fordovi dnevi – Avto Edo

26 Okt.

Fordovi dnevi – Avto Edo

Fordova misija, da novega Focusa na edinstven način predstavi pri vseh pooblaščenih prodajalcih v Sloveniji, se je minuli teden nadaljevala v Podplatu pri Avtu Edo.

Na parkirišču pred avtosalonom so v četrtek poleg Focusa motorje ogreli tudi novi Mustang, Focus RS, Fiesta ST in Ford Ranger ter se skupaj zapodili po okoliških krajih. S karavano Fordovih štirikolesnih lepotcev smo se najprej podali do Šentjurja, kjer smo se zapeljali skozi center in do večjih nakupovalnih središč. Ob postanku smo ljubiteljem Fordov, ki so nas tam pričakali, pričarali nekaj minut adrenalina, saj so se lahko vsedli v najbolj priljubljene Fordove športnike. Tisti, ki se nam niso uspeli pridružiti, pa so nas lahko spremljali preko radijskih valov Štajerskega vala.

S karavano smo nato zavijugali nazaj do Podplata, preko njega do Term Olimija, Podčetrtka in naprej do Bizeljskega. Med potjo so naše konje spoznali tudi s štirinožci na Jelenovem grebenu, nato pa skozi Podsredo nazaj do salona Avto Edo. V drugem delu karavane smo obiskali še avtomobilske ljubitelje v Rogaški Slatini.

»Čisto po naključju sem srečal tole četo vozil v našem kraju, ampak mi je prav polepšalo dan. Jutri pa pridem preizkusiti novega Focusa k Avtu Edo.« – mimoidoči

V petek smo v središče dogajanja postavili eleganten dizajn, udobno vozno izkušnjo, prostornost in asistenčne sisteme tehnološko najnaprednejšega vozila v svojem razredu. Seveda, zvezda petkove zabave pri Avtu Edo je bil novi Ford Focus.

»Takoj, ko sem zagledala novega Focusa, sem ga želela preizkusiti. Res je lep avto. Tudi vožnja me ni razočarala, predvsem bi izpostavila, da je zelo udoben.« – obiskovalka Fordovih dni

»Danes smo tukaj, ker imamo doma starejšega Focusa in nas je zanimalo, kakšne so izboljšave. Avto je kot noč in dan, ga je skoraj težko primerjati. Celi družini se dopade.« – obiskovalec Fordovih dni

Poleg brezplačnih testnih voženj je kolektiv Avto Edo pripravil tudi preizkus vozil iz zaloge, ekskluzivne popuste pri nakupu vozil in druženje ob pogostitvi. Kot pravi direktor Edo Jagodič upa, da se bo s strankami in ostalimi obiskovalci srečal tudi v nadalje: »Fordovi dnevi se mi zdijo super, upam, da se stranke in obiskovalci odločijo tudi za kakšen nakup, sploh novega Focusa, ki je res »TOP« ter da bomo prihodnje leto spet izvedli Fordove dni«.