Najbolj prodajan furgon v Evropi je pravkar postal popolnoma električni E-Transit Custom

11. maja 2022

Ford je z razkritjem E-transit Customa storil še en pomemben korak v svoji elektrifikacijski preobrazbi.

Po električnem E-Transitu, ki so ga začeli izdelovati marca letos in je prvo od štirih povsem električnih gospodarskih vozil, s katerimi bo Ford Pro do leta 2024 obogatil ponudbo na trgu, je E-Transit Custom zasnovan tako, da bo postavil nova merila v segmentu enotonskih dostavnikov v Evropi in bo pomagal podjetjem v regiji, da brez težav preidejo na elektrificirana vozila.

Najbolj prodajan furgon v Evropi je pravkar postal popolnoma električni E-Transit Custom
Hitro polnjenje z enosmernim tokom (DC) in polna vlečna zmogljivost odlikujeta novi E-Transit Custom.

Brezkompromisna povsem električna arhitektura E-Transita Custom pomaga zagotoviti ciljni doseg do 380 km. Hitro polnjenje z enosmernim tokom (DC) in polno vlečno zmogljivost. Poleg tega bo novi dostavnik z uporabo prefinjene povezljivosti, pomagal dvigniti produktivnost na še višjo raven.

Najbolj prodajan furgon v Evropi je pravkar postal popolnoma električni E-Transit Custom
Brezkompromisno povsem električno gospodarsko vozilo bo ponujalo ciljni doseg do 380 km.

Novo oblikovalsko merilo v segmentu enotonskih vozil

E-Transit Custom je delovno vozilo z izrazito izklesano obliko, na katerega bodo podjetja vseh velikosti ponosna. Ford Custom je zaupanja vreden partner pri njihovem poslovanju.

Novi model, ki ga odlikujejo uravnoteženi proporci, samozavestna drža in popolna osvetlitev LED, bo postavil zahtevno novo oblikovalsko merilo v segmentu enotonskih vozil.


“To je prelomen trenutek za upravljavce gospodarskih vozil v Evropi in še ena izjemno pomembna uresničitev naših ambicij Ford Pro,” je povedal Hans Schep, generalni direktor Ford Pro v Evropi. “Najbolje prodajani evropski dostavnik je pravkar postal povsem električen in ob podpori naših edinstvenih storitev Ford Pro, ki na enem samem mestu zagotovijo povečanje produktivnost, si je kar težko predstavljati vse prednosti, ki jih bo to prineslo podjetjem po vsej Evropi.”

ProPower Onboard

Med funkcijami, ki so bile razvite na podlagi poglobljenih spoznanj uporabnikov dostavnih vozil, da bi E-Transit Custom zagotovil neprimerljivo uporabniško izkušnjo, je tudi tehnologija ProPower Onboard. Ta bo omogočala ‘izvoz’ električne energije za orodje, luči in naprave na delovišču.

Najbolj prodajan furgon v Evropi je pravkar postal popolnoma električni E-Transit Custom

Povsem električni naslednik najbolje prodajanega evropskega dostavnega vozila je zasnovan čisto na novo in se bo brez težav vključil v ekosistem rešitev za povečanje produktivnosti in dodane vrednosti Ford Pro.

E-Transit Custom bo podprt s programsko opremo ter polnilnimi, servisnimi in finančnimi rešitvami Ford Pro prek ene celovite platforme, ki bo pomagala podaljšati čas obratovanja in zmanjšati obratovalne stroške.