01 Sep.
Grand Hotel Union
2018

Slovenskim kupcem razkrita nova Ford Fiesta

01 Sep.

Slovenskim kupcem razkrita nova Ford Fiesta

V Grand Hotelu Union je prejšnji teden 25. 8. 2017 potekala sproščena zabava ob predstavitvi nove generacije najbolj priljubljenega malega avtomobila Forda Fieste. Za prijetno in sproščeno vzdušje ob predstavitvi je poskrbela Severa Gjurin s koncertom za povabljene goste v intimnem vzdušju vrta Grand hotela Union.

Med gosti pomembnega dogodka smo gostili znane obraze iz smučarskega sveta. Z njo sta se seznanila tudi Fordova ambasadorja za dinamične družine Tjaša in Rok Perko, Fiesta naslednje generacije pa je prav tako navdušila Francija Petka.

Martina Vrhovnik, ambasadorka Fieste, je v posebej izbranem kotičku nežnejšemu spolu svetovala glede ženske notranje lepote. Jernej Kozan, zmagovalec šova Slovenija ima talent, je prisotne navdušil s svojimi modernimi plesnimi gibi. Prireditve so se udeležili še Filip Kržišnik ter Anej in Rok Piletič iz skupine BQL.

Prepričani smo, da bo nova Fiesta med slovenskimi kupci odlično sprejeta, saj so prvi pomembnejši mednarodni testi pokazali, da Fiesta izpolnjuje vsa visoka pričakovanja kupcev. S svojo živahno 40-letno zgodovino in 18 milijonov prodanimi vozili, se je Fiesta marca letos povzpela v sam vrh prodaje v Evropi in s prestola izrinila VW Golfa. Fiestini prodajni uspehi se nadaljujejo, proizvodnja nove generacije je v polnem teku, visoko povpraševanje pa potrjuje dejstvo, da se na dobre stvari izplača počakati tudi malce dlje.

Fiesto odlikuje vrhunska kakovost in prefinjenost, elegantna nova zunanjost in sodobno oblikovanje notranjosti s poudarkom na personalizaciji. Iz nabritega malčka se je prelevila v elegantno, sodobno, zabavno in prefinjeno damo, ki svoj avanturističen temperament izžareva v paleti štirih različic: prestižna Vignale, športna ST-Line, elegantna Titanium ter kot mestni terenec Active.

Tehnološko najbolj napreden mali avto na svetu nudi kar 15 različnih tehnologij za pomoč pri vožnji, s tem pa je nova Fiesta neprekosljiva v svojem segmentu, saj z lahkoto pomete z vso konkurenco. Poleg osnovnega dizajna, vsaka od štirih različic Fieste gradi svoj unikatni značaj z možnostjo personalizacije. Na voljo je steklena panoramska streha z možnostjo odpiranja ali kontrastna streha in pokrovi zunanjih ogledal v različnih barvnih kombinacijah. Fiesta je prvi Ford, ki je na voljo z vrhunskim zvočnim sistemom B&O PLAY, ki poskrbi za visoko kvaliteto zvoka s kar 675 watti in 10 zvočniki. Z razumevanjem naših strank smo za prvih 50 kupcev pripravili ekskluziven gratis paket sodobnega zvočnega sistema B&O PLAY, ki prinaša edinstveno zvočno izkušnjo.

Fiesta prinaša visoko kakovost z izboljšano opremo, inovativnim pristopom in dovršenim oblikovanjem, na dotik mehki materiali pa poskrbijo za občutek udobja in prestiža. Zabavno vožnjo dopolnjujeta novo vzmetenje in elektronski nadzor vektorjev navora; oprijem v ovinkih je izboljšan za 10 odstotkov, zavorna razdalja je krajša za 8 odstotkov.

Novo Fiesto poganja Fordov že šestkrat nagrajeni 1,0-litrski bencinski motor EcoBoost, na voljo pa sta tudi dizelski 1.5TDCi motor in 1.1-litrski bencinski motor.

Zapelji jo tudi ti >>

 

Fotografije: Matjaž Očko