Izkaznica

Rojena: 7. 5.
Poklic, zaposlitev: Vizažistka, učiteljica T Spot Sensual plesa ob drogu za Ženske
Vozilo: Ford Festa
Opiši ga z eno besedo: Ženstven

#AMBASADOR Martina Vrhovnik

08. maja 2018

Simpatična Martina Vrhovnik, ki je slovenskemu medijskemu prostoru kot manekenka in plesalka postala znana že v mladih letih, je trenutno uveljavljena vizažistka in lastnica studia T Spot, kjer predstavnicam nežnega spola pomaga ponovno odkriti same sebe. Velika pozitivka preprosto ljubi življenje in svojo energijo prenaša na vse, ki jih srečuje na zasebni in poslovni življenjski poti, ki je, kot pravi, veliko pomembnejša kot sam cilj.

Delavnica lepote z Martino Vrhovnik

Ob letošnjem dnevu žena smo pri Fordu pripravili nagradno igro za nežnejši spol med našimi sledilci, srečne nagrajenke pa so nato dan mladosti preživele v družbi Martine Vrhovnik. Ličenje, sproščanje, izražanje naše notranje in zunanje lepote, predvsem pa ženska energija so nas spremljale ves sobotni dan.

Od lepotnih čopičev in plesa do avtomobilskega volana

Na življenjski poti se srečujemo z najrazličnejšimi ovirami, ki se jih lahko lotevamo z jezo ali pa ohranimo milino in jih odpravimo z mehkobo. Slednjega se je z izkušnjami priučila tudi Martina Vrhovnik, vizažistka, ambasadorka Fieste in lastnica studia T spot, v katerem so številne predstavnice nežnejšega spola spet odkrile svojo žensko plat, ki so jo zaradi časovne stiske in vsakodnevnih težav odrivale na stran.

Preberi več >>

 

Slovenskim kupcem razkrita nova Ford Fiesta

V Grand Hotelu Union je prejšnji teden 25.8.2017 potekala sproščena zabava ob predstavitvi nove generacije najbolj priljubljenega malega avtomobila Forda Fieste. Za prijetno in sproščeno vzdušje ob predstavitvi je poskrbela Severa Gjurin s koncertom za povabljene goste v intimnem vzdušju vrta Grand hotela Union.

Preberi več >>

 

Lepota je v naših možganih

Pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja, v nevroestetiki pa se pojavi misel, da je lepota pravzaprav v naših možganih. Je res?

Preberi več >>

 

Murska Sobota za en dan kot Manhattan

murska-sobota-za-en-dan-kot-manhattan-_natasa-hrovat_ford-zenske

Martina Vrhovnik, priznana vizažistka in učiteljica senzualnega plesa, ki v svojem T Spotu ženske poučuje o notranji in zunanji lepoti, svoje stranke rada tudi razvaja, med drugim s posebnimi zabavami, eno pred koncem leta in drugo ob koncu plesne sezone tik pred poletjem. Ker je pozimi T Spot odprla tudi v Murski Soboti, se je odločila vse svoje dame povabiti na vikend delavnico v Pomurje v veliko dvorano. Za piko na i popolnega vikenda so se ‘Ljubljančanke’ na pot odpravile s Fordovimi Fiestami.

Preberi več >>

O Martini

Največji karierni uspeh – zate: Po 10. letih lepih in bogatih delovnih izkušenj, sem odprla T spot studio, studio za ženske, ki letos praznuje že 10. obletnico. Vesela sem, da nekateri vidijo v meni navdih in hvaležna za vsako osebo, ki mi sledi.

Koliko dni na leto imaš prostih: Popoln izklop misli od službe? Nobenega. Drugače pa… vsaj par si jih pa ukradem.

Katero delo v okviru svojega posla najraje opravljaš: Učim ženske skrbeti za svojo lepoto. Svojo vizulano z ličenjem, svojo notranjo, s senzualnim plesnim potovanjem skozi žensko v sebi.

S kom: S svojimi strankami.

Vozila

Kdaj si opravila vozniški izpit: V prejšnem stoletju. Uf, sliši se davno nazaj. 😉

V katerem poizkusu: V drugem. Ker sem bila v 1. v enem samem trenutku neodločna.

Kakšna voznica si: Glede na to, da vsake par dni drvim proti Murski Soboti, kjer učim ples v pomurskem T spotu, mi prijatelji pravijo da sem divja,hitra,speedy gonzales. Mikmik 😉

Tvoj najljubši sopotnik v avtu: zabavna, duhovita, nasmejana, razgledana, vesela oseba.

Prosti čas

V prostem času rada …: Raziskujem nove skrite kotičke. Sem hedonistka. Gurmanka. In tudi čas zase si rada vzamem. Za umiritev sprostitev in meditacijo. Ker moje telo to res potrebuje.

Najljubši šport: Poleg plesa, ki ga učim, neizmerno uživam v kolesarjenju.

Bereš knjige? Katero zvrst najraje: z užitkom berem, ko imam čas. Ko so misli zbrane. Drugače mi švigajo vsepovsod, kjer me čakajo obveznosti. Uživam v branju knjig, ki obogatijo mojo dušo. Ob katerih rastem. Seveda pa rada kdaj vzamem v roke tudi kakšno lahkotno branje. Zanimivo zgodbo.

Kakšno glasbo poslušaš: Odvisno od razpoloženja. V dvorani je zelo različna.

Kakšne vrste filmov najraje gledaš: Časa za filme zadnje čase zmanjkuje. Če si ga pa vzamem, pa uživam v kakšni dobri drami. Predvsem odlični igri. In z odlično fotografijo. Film, ki ti pusti pečat. In se v tvoji glavi odvija še par dni.

Najljubša nadaljevanka: Ko sem pred desetletjem delala v svetu mode, me je zagotovo najbolj navdušila Sex & The city, sedaj pa ni nikoli več časa za redno gledanje nadaljank. No, pa tudi želje ni neke pretirane;-)

Najljubša jed: Dišeča, sočna, okusna, slastna, pregrešno mamljiva, puhasta, krhka, pikantna, slastna, grenka. Božanko dobra. Ja, priznam. Sem gurmanka. Zato je tega ogromno!

Najljubša pijača: Odvisna je od mnogih stvari. Pijem, ker sem žejna? Voda. Ali me pijača spremlja ob hrani? Odlično vino. Ali pa je samo spremljava ob prijetnem druženju z mojimi ljudmi. Dober Aperol Spritz je vedno slasten, kot tudi dobro pivo Pale Ale.

Če bi se morala opisati kot žival, katera bi bila: Pikapolonica. 🙂

Kakšna si bila kot otrok: Radovedna. Trmasta. Živahna. Predvsem pa vesela!

Imaš tatuje? Kakšne, koliko in kje: če bi začutila, da me kakšen resnično pritegne in za katerim stoji močna zgodba, bi si ga narisala za vedno. Kar tako mi ni všeč, da si rišem za vedno po koži. Do takrat pa raje uporabljam flumaster 😉 Mandale. Mandale življenja so mi močne in všečne, ja.

Najljubša destinacija za počitnice: Ogromno jih je! Kje naj začnem? Grški otoki? Ali prelepa Toskana, obala Amalfija? Mogoče magična Azija? Ali pa že samo skromna istrska vasica. Sama, ali v dobri družbi. Vedno je lepo.

S katero (zgodovinsko ali še živečo) osebo bi se najraje srečala: Za mene je vsaka nova zanimiva oseba, ki jo spoznam v svojem življenju, bogastvo za dušo, v mozaiku mojega življenja.

Na kaj si najbolj ponosna v svojem življenju: na to, da ljubim to kar delam. Uživam v svojem poslanstvu. Ličim in učim ličiti sebe mnoge ženske. Tako vidijo, kako so dejansko lepe. Ter vodim ženske v plesnem potovanju, kjer začutijo tisto žensko, ki je morda zaspala v njej, ter pridobivajo na samozavesti. Postanejo srečne Ženske.

Kateri trenutek svojega življenja bi doživela še enkrat: Vsak od nas si želi doživeti še enkrat samo srečne trenutke. Vendar vesela in ponosna sem tudi na vse tiste težje preizkušnje, ki nas izoblikujejo v osebo, ki smo sedaj.