Slovenija
2021

Servisni centri Ford odprti, prodajni saloni ostajajo na voljo na daljavo!

Fordovi servisni centri so odprti v vseh regijah! Prodaja novih vozil fizičnim in pravnim osebam poteka na daljavo. Več informacij na brezplačni številki: 080 36 73.

Servisni centri Ford odprti, prodajni saloni ostajajo na voljo na daljavo!

Servisni centri Ford odprti, prodajni saloni ostajajo na voljo na daljavo!

Obveščamo vas, da skladno z odlokom vlade servisni centri Ford odprti v vseh regijah in obratujejo ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil NIJZ.


Obveščamo vas, da je prehajanje za servis med občinami mogoč, če v domači občini ni servisa, ali če je v sosednji občini servis bližji. Za prehajanje med občinami morate imeti potrjen termin s strani serviserja in izpolnjeno izjavo.


Prodaja fizičnim osebam poteka na daljavo.

Do novega vozila Ford pridete enostavno tudi preko prodaje na daljavo, kjer vam izbrani prodajni svetovalci pomagajo pri izbiri želenega modela. Protokol prodaje novih vozil fizičnim osebam vam predstavljamo tukaj >>

Tu smo za vas – na daljavo!

V času zaprtja Fordovih prodajnih salonov, vam bomo z veseljem pomagali, z informacijami v zvezi z novimi vozili, tudi na daljavo. Vse dodatne informacije vam naši prodajni svetovalci posredujejo preko telefona ali e-pošte. Prodaja vozil in nadomestnih delov pravnim osebam prav tako poteka tudi preko telefona ali e-pošte.

Seznam vseh Fordovih poslovalnic se nahaja TUKAJ >>

 

 

Na najboljšega sodelavca se vedno lahko zaneseš

Gospodarska vozila FORD z razlogom dosegajo najvišje prodajne številke v Evropi! Edini s 4 leti jamstva brez omejitve kilometrov, izredno praktičen in prilagodljiv tovorni prostor, nosilnost in varnost.

Preverite ponudbo >>

Posebna ponudba vozil iz zaloge ‘TVOJ TAKOJ’

Poleg najvišje stopnje varnosti in 5 letnega jamstva, bodo Fordova vozila navdušila s praktičnostjo, udobjem ter seveda Fordovo legendarno vozno izkušnjo. Preverite najnovejšo ponudbo na vozilih iz zaloge in izberite svojega Forda.

Preverite ponudbo >