Do novega avtomobila Ford le v nekaj korakih

22. januarja 2021

Ker do nadaljnjega prodajni saloni Ford še vedno ostajajo zaprti za prodajo fizičnim osebam, poteka prodaja novih vozil izključno po sistemu »nakup na daljavo«.

Torej, brez fizične prisotnosti stranke v poslovnih prostorih v fazi pred sklenitvijo pogodbe. Zaradi lažjega razumevanja do novega načina prodaje in obveznosti, ki ga prinaša tak način, smo za vas pripravili krajši opis postopka nakupa novega Fordovega vozila po korakih.

Do novega avtomobila Ford le v nekaj korakih

Preprosto do novega avtomobila – tudi na daljavo!

  1. Vsa komunikacija s fizičnimi strankami poteka izključno preko on-line orodij, telefona ali pošte. Osebni stik s kupcem vozila je prepovedan. Seznam Fordovih prodajnih salonov.

2. Vse informacije o želenem Ford vozilu dobite po telefonu, elektronski pošti ali po pošti, kjer vam Fordovi prodajni svetovalci pomagajo izbrati ustrezno vozilo. Novo vozilo lahko izberete na Ford.si ali iz zaloge na PrvaIzbira.si

Do novega avtomobila Ford le v nekaj korakih

3. Za izbrano vozilo dobite ponudbo po e-pošti ali pošti. Ko svoj izbor potrdite, se dogovorite za brezgotovinsko plačilo na ustrezen TTR ali za ustrezno financiranje.

4. Pred prevzemom vašega novega vozila po pošti ali elektronski pošti prejmete navodila za prevzem na brezstični točki, poleg dobite tudi vso dokumentacijo za novo vozilo.

5. Prevzem vozila se opravi izven salona na določeni brezstični točki, v skladu s priporočili NIJZ. O podrobnostih prevzema vas obvesti vaš izbrani prodajni svetovalec.

Do novega avtomobila Ford le v nekaj korakih