Vtisi o Ford Pumi

15. februarja 2024

Ana Menegalija, najboljša mlada voznica 2023, ima že 9 mesecev v uporabi vozilo Ford Puma, ki je idealno tudi za mlade udeležence v prometu. Izvedite, kakšni so njeni vtisi o Ford Pumi.

“Po devetih mesecih vožnje Puma ostaja zanesljiv in varen prevoz do katerekoli lokacije.

Od kar sem začela voziti Ford Pumo, sem postala navdušena nad njeno zmogljivostjo in udobjem. Že devet mesecev uživam v vožnji z njo, pred sabo pa imam še tri. Zelo rada se vozim z njo, razlogov za to pa je več.

Udobna in zmogljiva

Prvič, Puma je neverjetno udobna. Ne glede na to, ali gre za kratke vožnje po mestu ali dolge poti na izlete, me avto vedno varno pripelje do cilja. S Pumo je vožnja vedno gladka in hitra. To udobje mi omogoča, da se sprostim in uživam v vsaki vožnji.

Drugič, avto je izjemno zmogljiv. Njegov motor omogoča gladko in odzivno pospeševanje, kar mi daje občutek varnosti in nadzora nad cesto. Ne glede na razmere na cesti, se vedno počutim varno in pripravljeno na premagovanje dolgih poti.

Predvsem tudi varna

Tretjič, Puma mi omogoča, da uresničim svojo strast do varne vožnje. Kot zagovornica varne vožnje, sem vesela, da imam vozilo, ki je opremljeno z najnovejšimi varnostnimi funkcijami in tehnologijo. Sistem za preprečevanje trčenja, ki zaznava pešce in druge udeležence v prometu ter varuje pred nevarnostjo naleta ter več različnih voznih načinov so le nekatere od funkcij, ki mi pomagajo ohranjati varnost na cesti in prispevajo k mojemu splošnemu občutku zaupanja med vožnjo.

Med zimskimi razmerami sem se s prijatelji odločila obiskati tudi nekaj priljubljenih zimskih destinacij, med drugimi Bled, Veliko planino in Planico. Puma nas je brez težav pripeljala do teh lokacij, ne glede na vremenske razmere na cesti. Sneg, led in mraz ji niso predstavljali nobene ovire. V notranjosti avtomobila sem se lahko zanesla na ogrevane sedeže in volan, kar je bila prava tolažba za zimske razmere. To je zagotovilo udobje in toplino med vožnjo, kar je bilo še posebej pomembno na daljših poteh v mrzlem vremenu. Poleg tega je Puma opremljena z veliko prostora, tako da je bilo vso našo smučarsko in planinsko opremo brez težav mogoče spraviti v prtljažnik. Tudi ob obilici opreme in prtljage, je bil prtljažnik dovolj prostoren, da smo lahko brez težav pripeljali vse, kar smo potrebovali za naše zimske aktivnosti.

Skupaj z udobjem, varnostjo in zmogljivostjo, je Puma omogočila, da sem uživala v raziskovanju zimskih lepot Slovenije.” Ana Menegalija, najboljša mlada voznica 2023.

Vtisi o Ford Pumi


Tudi vi potrebujete manjši, a prostoren avto? Potem je Puma prava izbira za vas.

Zapeljite jo na test, ali pa odpeljite svojo iz zaloge.