Priznanja Fordovemu trgovcu leta in serviserjema leta

11. marca 2022

Podeljeni so bili naziv 'Fordov trgovec leta' za leto 2021 in kar dva naziva 'Fordov serviser leta' po izboru strank in uvoznika Summit motors Ljubljana.

V letu 2021 je lovoriko najboljši trgovec leta prvič osvojil Fordov trgovec Avto Edo iz Podplata. Najboljša serviserja v letu 2021 pa sta bila Avto Rajh iz Murske Sobote in Avtocenter Krbavac iz Šmartnega ob Paki. Osvojene lovorike so dokaz doseganja najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev. Te obenem v največji možni meri poosebljajo vrednote znamke Ford.

Fordov trgovec leta je Avto Edo

Priznanja Fordovemu trgovcu leta in serviserjema leta
Avto Edo je svetel primer, kako lahko manjše družinsko podjetje s svojo predanostjo, zavzetostjo, vztrajnostjo in izpolnjevanjem visokih standardov niza uspehe tudi zunaj mestnega središča.

»V družbi Summit motors Ljubljana smo ponosni na izjemne rezultate podjetja Avto Edo. Ta na svojem področju dosega odlično prodajo in izjemne rezultate, tudi ko govorimo o zadovoljstvu strank. Prepričani smo, da jim bo osvojeno priznanje dodatna spodbuda za doseganje in preseganje prodajnih ciljev tudi v prihodnje. Avto Edo je svetel primer, kako lahko manjše družinsko podjetje s svojo predanostjo, zavzetostjo, vztrajnostjo in izpolnjevanjem visokih standardov niza uspehe tudi zunaj mestnega središča. Tu je vpetost v lokalno območje še toliko izrazitejša. Želimo jim veliko uspeha pri nadaljnjem delu in uspešno doseganje ambicioznih ciljev tudi v prihodnje,« je povedal Tomaž Oblak, direktor prodaje in marketinga v družbi Summit motors Ljubljana.

Priznanja Fordovemu trgovcu leta in serviserjema leta
Leto za letom se zelo trudimo, da dosegamo visoke standarde, se stalno izobražujemo in stremimo k izpolnjevanju zadanih ciljev. Lani smo prekosili same sebe, na kar smo zelo ponosni.

Ob osvojenem priznanju je Edo Jagodič, direktor podjetja Avto Edo, povedal: »Osvojeni naslov nas spodbuja, da postanemo še boljši in nam ogromno pomeni. Smo majhno družinsko podjetje, ki ni v središču mesta. To prinaša še dodatne izzive, osvojitev naslova pa potrjuje, da smo odlična ekipa, ki delo opravlja vrhunsko in s srcem. Leto za letom se zelo trudimo, da dosegamo visoke standarde. Se stalno izobražujemo in stremimo k izpolnjevanju zadanih ciljev. Lani smo prekosili same sebe, na kar smo zelo ponosni. Vse to pa nam ne bi uspelo brez naših zvestih strank – njihovo zadovoljstvo je naša prioriteta.«


»V osvojenem nazivu trgovec leta so zajeta leta trdega dela in vloženi trud je zdaj poplačan,« je nadaljeval g. Jagodič. »Kot podjetje smo na svojem območju dobro prepoznavni, saj smo na trgu že od leta 1986. Veliko oglašujemo v lokalnih časopisih in radiju, iz izkušenj pa vemo, da največ šteje sam odnos do dela in naših strank. To nam prinaša sloves tako na lokalnem kot tudi širšem območju. Ravno zaradi reklame ‘od ust do ust’ in tega, da smo našim strankam na voljo tudi zunaj delovnega časa, smo pridobili veliko strank z drugih območij.«

Fordov serviser leta 2021

Priznanja Fordovemu trgovcu leta in serviserjema leta
Avto Rajh je že vrsto let prejemnik Fordovih priznanj. Tokrat so osvojili naslov najboljšega v kategoriji Fordov serviser leta.

Avto Rajh je že osmo leto prejemnik Fordovih priznanj. Tokrat so osvojili naslov najboljšega v kategoriji Fordov serviser leta. Ob tem je Damjan Rajh, direktor podjetja Avto Rajh, poudaril: »Tudi tokrat se ob prestižnem nazivu Fordov serviser leta izkaže naše odlično delo, stalno izpopolnjevanje znanja z vsemi novostmi, ki so del avtomobilizma, in s tem zadovoljstvo naših strank, ki se vsakokrat vračajo k nam. Prav to štejem kot naše največje priznanje, ki je hkrati motivacija za naše delo in nova sodelovanja. Osvojeni naziv je toliko pomembnejši glede na čas, v katerem smo in glede na konkurenco na trgu. Vse to nam je dodatna spodbuda za prihodnost, za razvoj podjetja in za izboljšave, da bomo lahko vsak dan še boljši. Ob tem bi se želel zahvaliti vsem našim zaposlenim in vsem našim zvestim strankam, s katerimi že vrsto let odlično sodelujemo. Vsem prihodnjim strankam pa so osvojena priznanja lep dokaz, da smo zaupanja vreden partner v tem res konkurenčnem poslovnem svetu.«

Priznanja Fordovemu trgovcu leta in serviserjema leta
S tem priznanjem smo dosegli novo prelomnico v podjetju, saj v servisni dejavnosti dosegamo visoke Fordove standarde, ki so podlaga za zaupanje cenjenih strank in poslovnih partnerjev.

Prav tako je naziv Fordov serviser leta prvič osvojilo podjetje AC Krbavac. Ob osvojenem priznanju je Matevž Urleb, direktor AC Krbavac dejal: »Ponosen sem, da je AC Krbavac prejemnik naziva Fordov serviser leta 2021 v Sloveniji. S tem priznanjem smo dosegli novo prelomnico v podjetju, saj v servisni dejavnosti dosegamo visoke Fordove standarde, ki so podlaga za zaupanje cenjenih strank in poslovnih partnerjev. Prestižni naziv je svojevrsten poklon našim prizadevanjem za odpravljanje težav v mobilnosti. Še naprej se bomo prizadevali za razvoj v smeri trajnosti. Hvala našim zaposlenim in vsem, ki so prispevali k prepoznavnosti našega dobrega imena, napredka, ugleda in pristnega občutka za stranko.


Summit motors Ljubljana se veseli odličnih rezultatov pri merjenju zadovoljstva naših kupcev in lastnikov Fordovih vozil v celotni Fordovi mreži pooblaščenih trgovcev in serviserjev v Sloveniji, ki se iz leta v leto izboljšujejo ter dosegajo vrh tudi v evropskem merilu.