Avto Rajh je Fordov trgovec leta že sedmič zapored

11. februarja 2021

Summit motors Ljubljana je podelila naziv 'Fordov trgovec leta' za leto 2020. Tega je ponovno osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh.

Fordov trgovec leta je častni naziv, ki ga vsako leto prejme trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev, ki obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford.

Fordov trgovec leta je častni naziv

Avto Rajh je Fordov trgovec leta že sedmič zapored
Pri Summit Motors Ljubljana smo ponosni na dosežene rezultate podjetja Avto Rajh, ki že vrsto let ostaja med najuspešnejšimi pooblaščenimi trgovci, tudi v letu, ki je bilo za avtomobilski posel poln izzivov.

“Pri Summit Motors Ljubljana smo ponosni na dosežene rezultate podjetja Avto Rajh, ki že vrsto let ostaja med najuspešnejšimi pooblaščenimi trgovci, tudi v letu, ki je bilo za avtomobilski posel poln izzivov. Avto Rajh z dolgoletno tradicijo, zavzetim delom in profesionalnim pristopom do strank vsako leto znova dosega najboljše rezultate tako na prodajnem kot tudi servisnem področju. Celotnemu kolektivu se iskreno zahvaljujemo za njihov prispevek ter jim čestitamo ob podelitvi naziva »Trgovec leta«. Hvaležni smo jim za prvovrstno zastopanje znamke Ford in se z njimi veselimo prihodnjih poslovnih uspehov,” je povedal David Jurič, direktor Summit Motors Ljubljana.

Avto Rajh že vrsto let ostaja med najuspešnejšimi pooblaščenimi trgovci

Avto Rajh je Fordov trgovec leta že sedmič zapored
Počaščeni smo, da smo že sedmič prejemnik prestižnega naziva ‘Fordov trgovec leta’. V prvi vrsti so za to priznanje zaslužni zaposleni v Avto Rajh in naše zveste stranke.

O izjemnem uspehu je Dušan Rajh, direktor Avto Rajh prodaje povedal: »Počaščeni smo, da smo že sedmič prejemnik prestižnega naziva ‘Fordov trgovec leta’ in to v letu, ki je bilo vse prej kot lahko. V prvi vrsti so za to priznanje zaslužni zaposleni v Avto Rajh in naše zveste stranke. Njihovo zaupanje je izraz zadovoljstva s kakovostjo Fordovih vozil in naših storitev. Največja pohvala gre našim  zaposlenim, ki s svojim predanim in profesionalnim delom zavzeto skrbijo za zadovoljstvo strank in ugled podjetja.«

Avto Rajh je Fordov trgovec leta že sedmič zapored
Priznanje za leto 2020, ki je bilo za vse zahtevno, potrjuje, da kljub spreminjajočim se razmeram na trgu ostajamo preverjena izbira.

Damjan Rajh, direktor Avto Rajh servisa je dodal: »Priznanje za leto 2020, ki je bilo za vse zahtevno, potrjuje, da kljub spreminjajočim se razmeram na trgu ostajamo preverjena izbira. To nam daje še dodaten zagon za naprej. Zahvaljujem se zaposlenim in poslovnim partnerjem za odlično sodelovanje ter predvsem strankam, ki so zaslužni za našo dolgoletno tradicijo. To tradicijo pa usmerjamo tudi v prihodnost. Samo tako bomo uspešno sledili razvoju avtomobilizma in novim tehnologijam, hkrati pa ostali zaupanja vredna izbira kakovostnih storitev.«

Summit motors Ljubljana se veseli odličnih rezultatov zadovoljstva naših kupcev v celotni Fordovi pooblaščeni mreži v Sloveniji, ki se iz leta v leto izboljšujejo ter dosegajo sam vrh tudi v evropskem merilu.