Avto Rajh je Fordov trgovec leta že šesto leto zapored

21. februarja 2020

Summit motors Ljubljana je podelila naziv 'Fordov trgovec leta' za leto 2019. Tega je znova osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh.

Fordov trgovec leta

je častni naziv, ki ga vsako leto prejme Fordov trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev, ki obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford.

Avto Rajh je Fordov trgovec leta že šesto leto zapored
Avto Rajh je Fordov trgovec leta 2019.

“Avto Rajh že leta dokazuje, da se večleten strasten pristop do posla in Forda ter lojalen pristop do strank večkratno obrestuje. Tako mnenja strank na servisnih storitvah, kot mnenja strank v prodajnem procesu poudarjajo najvišjo stopnjo kakovosti v podjetju Avto Rajh. Nenazadnje to dokazuje tudi priljubljenost znamke Ford v regiji, ki jo pokrivajo. Avto Rajh hkrati nadgrajuje svojo ekipo, zavedajoč se, da je dodana vrednost v ljudeh ter posodablja svoje kapacitete, s čimer napovedujejo, da tudi v prihodnjih letih ciljajo visoko. Čestitamo za naziv “Trgovec leta” in se iskreno zahvaljujemo vodstvu, to je Dušanu Rajhu in Damjanu Rajhu, za kakovostno delo. Prav tako gre zahvala vsem zaposlenim, ki so prispevali k skupnemu uspehu Fordove ekipe Avta Rajh!« je povedal Tomaž Oblak, direktor prodaje in marketinga Summit motors Ljubljana.

Avto Rajh je Fordov trgovec leta že šesto leto zapored
Damjan in Dušan Rajh sta že šesto leto zapored osvojila naziv Fordov trgovec leta.

O izjemnem uspehu je Dušan Rajh, direktor Avto Rajh prodaje povedal: »Iskreno se zahvaljujem za to lepo priznanje ter vsem strankam za zaupanje. Vesel sem, da so tako kot mi, predani Fordovim vozilom, ki so vse bolj inovativna in tehnološko dovršena. Naš kolektiv vsak dan vlaga veliko truda v to, da delo poteka utečeno, kvalitetno in uspešno. Zelo ponosen sem na naše zaposlene, kateri so zaslužni za vse naše uspehe. Priznanje nam daje zagon za naprej in potrditev, da smo na pravi poti. Hvala tudi vsem našim poslovnim partnerjem in uvozniku za sodelovanje in dobro podporo. Še naprej se bomo trudili, da bodo naše storitve kvalitetne in stranke zadovoljne.«

Damjan Rajh, direktor Avto Rajh servisa je dodal: “Z dolgoletno tradicijo podjetja Avto Rajh pri prodaji in servisiranju Fordovih vozil že vrsto let odlično dokazujemo najboljše rezultate, ki jih dosegamo skupaj z našimi strankami.Vsa ta priznanja so plod našega kvalitetnega, poštenega in marljivega dela ter medsebojnega zaupanja, ki ga naše stranke tudi nagradijo. Še naprej se bomo trudili za njihovo zadovoljstvo. Pri Avto Rajh sledimo smernicam in trendom na razvojnem področju avtomobilizma in  usposabljamo naš servisni kader za novejše tehnologije, ki prihajajo. Hvaležen sem za dolgoletne odlične rezultate, naši ekipi za ves trud in delo ter zvestim strankam za zaupanje.”

Avto Rajh je Fordov trgovec leta že šesto leto zapored
Fordova ekipa Avto Rajh je s svojo zavzetostjo in strokovnostjo zaslužna za osvojeno lovoriko.

Summit motors Ljubljana se veseli odličnih rezultatov zadovoljstva naših kupcev v celotni Fordovi pooblaščeni mreži v Sloveniji, ki se iz leta v leto izboljšujejo ter dosegajo sam vrh tudi v evropskem merilu.

Avto Rajh je Fordov trgovec leta že šesto leto zapored