Oglej si zadnji del serije #Neukrotljivi Filip

19. avgusta 2019

Zadnji, ki se je v Mustangu družil s Filipom Flisarjem, je Zoran Dragić, naslednji pa si lahko že ti! Do 30. 8. sodeluj v #Neukrotljivi nagradni igri in se poteguj za nepozabno glavno nagrado.

Za nami sta dve sezoni video-serije #Neukrotljivi Filip in videe s športniki zaključujemo z Zoranom Dragićem. V zadnjih mesecih smo postregli s smehom, zabavnimi igrami, anekdotami znanih Slovencev, hitrimi ovinki, Mustangovim zvokom … Nečesa pa zagotovo še niste videli: Filipa Flisarja, ki s sredine igrišča skuša zadeti koš. Ne bo vam žal, če si ta video predvajate večkrat.

Le še 10 dni lahko sodeluješ v #Neukrotljivi nagradni igri >>

Igra, v kateri se Filip postavi v vlogo novinarja, njegov sopotnik pa mora v svojih odgovorih uporabiti določene besede ali besedne zveze, je našemu vozniku že poznana , toda zagotovo ni pričakoval, da so skrivni recept Zorana Dragića za zmago na velikih tekmah moške tangice …

Kot se za serijo s športniki spodobi, sta se Zoran in Filip preizkusila tudi v športnem izzivu – v metanju na koš s sredine igrišča. Kot se za pravega Štajerca podobi, je predlagal, da poraženec plača pijačo. Verjetno si takrat ni mislil, da bo kdo koš sploh zadel … Pa ga je?

Kmalu izžrebamo glavnega nagrajenca velike Fordove nagradne igre

Saj niste mislili, da se v #Neukrotljivem Mustangu vozijo le znani Slovenci, kajne? Njegovo krmiljenje bo kmalu za 14 dni prevzel glavni nagrajenec nagradne igre, čaka pa ga tudi srečanje s Filipom Flisarjem!

Sodeluj v nagradni igri >>

Ob koncu nagradne igre bomo podelili tudi druge nagrade: še en srečnež bo dobil 10 dni druženja s Fordom Mustangom, 15 pa jih bo prejelo originalno kultno Mustangovo majico. Pohiti s prijavo!