Z divjih voda v #Neukrotljivega Mustanga

23. julija 2019

V tokratni epizodi #Neukrotljivi Filip s športniki sta se zabavala Filip Flisar in Peter Kauzer.

Odkar se je začela 2. sezona serije #Neukrotljivi Filip Flisar, Mustang gosti imenitne športnike, tokrat olimpijskega prvaka Petra Kauzerja. Najuspešnejši slovenski kajakaš in dober Filipov prijatelj je uspešno prestal #Neukrotljivo vožnjo, kar nas, glede na to, da je navajen “divjati”, sploh ni skrbelo.

Tokratna epizoda je primerna za vse, ki si želite osvojiti olimpijsko medaljo, kar vam bo zagotovo uspelo, če se le držite Petrovega nasveta. Ter za tiste, ki imate doma kakšno odvečno pnevmatiko in bi jo žrtvovali, da lahko Filip pokaže Petru, kako se jih primerno “kuri”. Ostali pa si jo oglejte, da se dobro nasmejite.

Z divjih voda v #Neukrotljivega Mustanga

Če ste ravno na službeni malici ali pa se družite z družino in prijatelji, predlagamo, da se skupaj s Filipom in Petrom igrate igro “prepovedano smejanje med pripovedovanjem šal”. Prepričani smo, da bo tudi najbolj smejoč izmed vas v tej igri premagal Kauzerja.

V videu pa ne izpustite tudi nasveta za tiste, ki razmišljate o tetoviranju – le ne dajte si tako neumnega tatuja, kot ga ima Filip. Za še kakšen dodaten njegov nasvet pa se prijavite na nagradno igro in se, z nekaj sreče, prav vi družite z njim in novim Fordovim Mustangom na poligonu.

Z divjih voda v #Neukrotljivega Mustanga

Prijaviti se izplača tudi zaradi drugih #Neukrotljivih nagrad, saj lahko kar 10 dni uživate z novim Mustangom ali pa postanete ponosen lastnik majice kultnega Forda Mustanga.

Sodeluj v nagradni igri >>