Kaj se v resnici dogaja na (poletnih) olimpijskih igrah?

06. avgusta 2019

V predzadnjem delu serije #Neukrotljivi Filip s športniki se je Filipu na najbolj priljubljenem sovoznikovem sedežu tega poletja pridružila Sara Isaković.

Po končani plavalni karieri se je Sara začela ukvarjati s performance-psihologijo, kar v Fordovem žargonu pomeni, da je specialistka za naša vozila iz linije Performance … Morda se motimo, vsekakor pa lahko trdimo, da se spozna ne le na športno, ampak tudi na zabavno plat olimpijskih iger. V videu preverite, o čem govorimo.

Filip Flisar se je hitro vživel v vlogo psihologa in pri Sari Isaković uporabil tehniko “sooči se s svojimi strahovi”, ko ji je pokazal, zakaj smo Mustanga poimenovali #Neukrotljivi. Nekaj hitrejših ovinkov in varnega “driftanja” po parkirišču mu Sara zagotovo ne bo zamerila, ali pač? No, morda ga je pa na koncu v Zbiljskem jezeru, torej v svojem ‘elementu’, vsaj malo “potunkala”.

Tudi s Saro je Filip odigral zabavno igro. Preverila sta, kako se odziva/ta na negativne komentarje na spletu. Kljub temu, da jih prenašata z nasmehom, jima ob priliki vseeno raje sporočite kaj prijaznega.

Kaj se v resnici dogaja na (poletnih) olimpijskih igrah?

Le še do 30. 8. lahko sodeluješ v #Neukrotljivi nagradni igri in se poteguješ za zares privlačne nagrade, med drugim tudi 10 dni vožnje z novim Fordom Mustangom!

Prijavi se >>