Ford znova podpira podjetnike iz oddaje Štartaj, Slovenija!

19. septembra 2018

V oktobru boste zopet lahko izbirali med slovenskimi produkti iz oddaje Štartaj, Slovenija! Podjetnikom bodo pri prvih poslovnih kilometrih pomagala Fordova vozila.

Osem novih produktov, ki bodo sodelovali v letošnji sezoni oddaje Štartaj, Slovenija, se je že predstavilo v megamarketih Interspar. Majhni slovenski podjetniki, ki si z izvirnimi idejami želijo navdušiti kupce, bodo tudi letošnjo sezono s pomočjo Fordovih vozil še uspešnejši.

Od 7. oktobra dalje boste na programu POP TV lahko spremljali 3. sezono uspešnega projekta, o katerem se govori tudi izven naših meja, letošnje produkte pa druži predvsem misel na zdrav način življenja. Polovico kandidatov oddaje Štartaj, Slovenija! smo tudi letos s svojimi gospodarskimi vozili podprli pri Ford in jim pomagali pri prvih izzivih in podjetniških kilometrih njihove uspešne zgodbe.

Ford bo na pomoč priskočil kar štirim podjetnikomFord znova podpira podjetnike iz oddaje Štartaj, Slovenija!

Naravni šamponi 4kidsandus za štiri tipe las so izdelani iz 100-odstotno naravnih in svežih sestavin. Ne le za opravke in prevoz izdelkov, Vanja in Jure Rainer bosta svojega Forda Customa zagotovo uporabljala tudi za dogodivščine z družino.Ford znova podpira podjetnike iz oddaje Štartaj, Slovenija!

Palačike takoj! je pripravljena zmes, s katero so palačinke na mizi v le nekaj minutah. S pomočjo novega Forda Connecta bo Aljaž Deu enako preprosto in hitro dostavil izdelke v izbrane trgovine.Ford znova podpira podjetnike iz oddaje Štartaj, Slovenija!

Poleg Yanike, naravnega večnamenskega pršila za čiščenje in negovanje domačih ljubljenčkov, se bo z novim Fordom Courierjem prevažala tudi štirinožna prijateljica podjetnice Aleksandre Lelov, ki je bila navdih za izdelek.Ford znova podpira podjetnike iz oddaje Štartaj, Slovenija!

Kolagen shot je prehransko dopolnilo za mladosten videz kože, čvrste nohte in sijoče lase, ki ga je ustvarila Anja Bordon. Njeno vozilo bo prostoren in varčen Ford Galaxy.