06 Avg.
2020

Vikend doživetje z novo Ford Pumo ali Ford Kugo

Čas je, da spoznate atraktivni članici Fordove družine, to sta težko pričakovani Ford Puma in Ford Kuga. Do 23. oktobra 2020 sodelujte v nagradni igri na naši spletni strani www.FordMagazine.si.

06 Avg.

Vikend doživetje z novo Ford Pumo ali Ford Kugo

Z izvedeno testno vožnjo se uvrstite v žreb za vikend doživetje s popolnoma novo Ford Pumo ali Kugo, s polnim tankom goriva. Nagradna igra traja vse do 23. oktobra 2020.

Sodelujete tako, da se prijavite na testno vožnjo z izbranim Fordom. >>

Zakaj sta novi Ford Puma ali Kuga prava izbira za vas?

Ford Puma: Ker uvaja Fordovo napredno blago hibridno pogonsko tehnologijo za varčevanje z gorivom ter omogoča vrhunsko praktičnost in nadvse privlačno oblikovanje. Puma je prvo vozilo v svojem segmentu, ki ponuja tehnologije za udobje in priročnost, kot sta prostoročni pomik prtljažnih vrat in sedež z masažno funkcijo – obe možnosti sta del serijske opreme prestižne različice Titanium X.

Ford Kuga: Je najbolj elektrificiran Ford doslej. Kuga priključni hibrid PHEV omogoča vožnjo s povsem električnim pogonom in skupaj s sistemom EV Now prepušča voznikom odločitev, kdaj in kako bodo polnili baterijo. Dovršena in elegantna nova Kuga Titanium, športna Kuga ST-Line in prestižna Kuga Vignale so na voljo s pestro izbiro naprednih pogonskih sklopov, ki prinašajo najučinkovitejšo porabo goriva v segmentu doslej. Ford Kuga je pravi športni terenec in se pelje, tako kot izdaja videz, dinamično. Je prostoren družinski avto, ki se zlahka kosa s klasičnimi enoprostorci.

V vikend doživetju se boste prepričali, zakaj veljata Ford Puma ali Kuga za najbolj atraktiven in zaželeni Fordov športni SUV model v tem letu.

Pravila sodelovanja v nagradni igri: »Vikend doživetje z novo Ford Pumo ali Kugo«