31 Mar.
2019

Osvoji vozilo SUV ali Active po svoji izbiri za 10 dni

Preizkusi Ford Kugo, Ford EcoSport, Fiesto Active ali Focus Active in sodeluj v nagradni igri.

31 Mar.

Osvoji vozilo SUV ali Active po svoji izbiri za 10 dni

Fordova terenska in “crossover” vozila so pripravljena na akcijo! Prijavi se na testno vožnjo, preizkusi izbrano vozilo in z malo sreče boš z izbranim modelom preživel/a 10 dni. Ford Kuga, Ford EcoSport, Fiesta Active in Focus Active čakajo na vaše dogodivščine.

Prijavi se na testno vožnjo in sodeluj v nagradni igri >>

Izstopajte iz množice

Fordova vozila iz družine Active in SUV niso le zmogljiva, na težje dosegljive cilje boste prispeli z udobnim, pametnim in atraktivnim sopotnikom. Z unikatnimi barvami karoserije, strešnih nosilcev, edinstvenih platišč in značilnih ščitnikov blatnikov boste, ne glede na to, kam se odpravite, izstopali iz množice. Pri avtomobilih, ustvarjenih za doživetja, pa je potrebno misliti tudi na notranjo opremo. Ta je pri vozilih Active izdelana iz trpežnejših materialov, ki prenesejo blato, pesek in vse ostalo, kar boste ob potepih prinesli vanje.

Inteligentni pogon AWD

Zahvaljujoč inteligentnemu štirikolesnemu pogonu (AWD), ki poskrbi za oprijem in ravnovesje v ovinkih ter odzivnost na težavnih voziščih, se predvsem Ford Kuga in EcoSport redko znajdeta v zadregi.

 

Samozavestno nad luknje in ovire

S terenskimi in ‘crossover’ vozili boste zlahka premagovali mestne robnike in globoke luknje na terenih. Zaradi višjega odmika od tal lahko avto brez skrbi zapeljete čez oviro, ne da bi podrsali po spodnjem delu.

 

Izberite svoj način vožnje

Pri vozilih Active pa se zahtevnejših voznih terenov lahko lotite s preklapljanjem med različnimi voznimi načini, na primer Trail in Slippery. Pri Fiesti Active lahko izbirate med tremi, pri Focusu Active pa kar med petimi različicami.

 

Varno na poti

Med aktivnim potepanjem se lahko zanesete na Fordove številne tehnologije, ko za varnejšo vožnjo skrbijo sistem za opozarjanje na nenamerno menjavo pasu, aktivni tempomat, sistem za zaznavanje vozila v mrtvem kotu, pomoč za preprečevanje trkov z zaznavanjem pešcev in kolesarjev, prepoznavanje prometnih znakov in druge najnaprednejše tehnologije.

Da vas ne bo zeblo

V zimskih mesecih pa se poleg ogrevanega volana in sedežev kot neprecenljiv izkaže sistem Quickclear za čiščenje vetrobranskega stekla, ki v nekaj sekundah odmrzne ali osuši steklo in brisalce.

 

 

Fordova vozila, ki jih lahko preizkusiš v vseh razmerah na testni vožnji

Ford Kuga

Popolna sopotnica voznikov, ki so vedno v gibanju. Nič nenavadnega torej, da jo je izbrala naša smučarska prvakinja, neuničljiva Ilka Štuhec. Z inteligentnim štirikolesnim pogonom AWD je neustavljiva na težavnih terenih. Njen športni videz priteguje poglede tudi na mestnih ulicah, ki jih boste zaradi višjega podvozja in s pomočjo Fordovih inteligentnih tehnologij premagovali prav tako brez težav kot luknjaste stranpoti. Ne glede na to, ali potrebujete fleksibilen družinski avto ali zmogljivo vozilo za terenske vožnje, je Kuga univerzalno vozilo.

Izberi svoje vozilo iz zaloge > 

Spoznaj jo podrobneje >

Ford EcoSport

Odlična izbira za vse, ki uživate v visokem položaju sedenja, izjemni vozni izkušnji in najnaprednejših avtomobilskih tehnologijah. EcoSport z inteligentnim štirikolesnim pogonom AWD je oblikovan za urbano džunglo in ustvarjen, da iz nje pobegne. Zmogljivi motorji poskrbijo za varčno vožnjo, vrhunsko oblikovana notranjost z najsodobnejšim vmesnikom SNYC 3 in novim zvočnim sistemom B&Q PLAY pa za popoln užitek v prav vsaki vožnji. EcoSporta je izbrala tudi slovenska vrhunska smučarka Ana Bucik.

Izberi svoje vozilo iz zaloge >

Spoznaj ga podrobneje >

Fiesta Active

Z razgibanim slogom športnega terenca v kombinaciji s Fiestino legendarno vozno dinamiko je nova Fiesta Active avto, s katerim boste nepremagljivi tako na mestnih ulicah, kot na stranpoteh. Nova Fiesta Active ponuja številne možnosti personalizacije z različnimi barvnimi kombinacijami in paketi opreme. Dodajte ji še zvočni sistem B&Q PLAY, zasnovan ekskluzivno za kabino Fieste, in vozna izkušnja bo preprosto popolna.

Izberi svoje vozilo iz zaloge >  

Spoznaj jo podrobneje >

Focus Active

Slovenskemu avtu leta 2019, Fordu Focusu, se pridružuje različica Focus Active z aerodinamičnimi linijami in poudarki, ki mu dajejo pečat terenskega vozila. Zasnova notranjosti zagotavlja udobje, ki ga poznamo pri ostalih modelih Focusa, vendar je iz trpežnejših materialov, ki prenesejo posledice vaših pustolovščin. Da pa vas bo na vaših
dogodivščinah lahko popeljal še dlje, pa gre zasluga kar 30 milimetrov višjemu odmiku od tal in dodatnim načinom vožnje Trail in Slippery. Seveda pa v njem ne gre brez naprednih tehnologij, kot je novi 8-stopenjski avtomatski menjalnik s Stop&Go funkcijo ter usmerjanjem v sredino voznega pasu in sistem inteligentnih luči, ki posvetijo v ovinek še preden ste zasukali volan.

Izberi svoje vozilo iz zaloge >

Spoznaj ga podrobneje >

Nagradna igra traja do konca marca 2019, pravila so dostopna na povezavi >