21 Sep.
Avtohiša Čepin
2018

Fordovi dnevi – Avtohiša Čepin

21 Sep.

Fordovi dnevi – Avtohiša Čepin

Ogreti motorji naše karavane – novega Focusa, Mustanga, Fieste ST in Focus RS – so komaj čakali, da se podajo proti Štajerski in Vojniku z okolico.

Četrtkova Fordova karavana, ki se je začela pri Avtohiši Čepin, je poglede najprej obračala na poti v Celje in po mestnem jedru. Mimoidočim smo jutro polepšali s fotografiranjem, zvokom motorjev in nagradno igro, ki bo srečnega nagrajenca v vikend popeljala z novim Focusom. Fordova športna vozila so pot nadaljevala proti Slovenskim Konjicam in se ustavila pri Radiu Rogla, kjer smo radijce presenetili v etru in jih zapeljali v naši karavani.

Najpogumnejši je bil radijec Peter Klima, ki je našega novega Focusa RS zapeljal na testni krog po konjiškem Zlatem griču. Poglej si, kako se je odrezala “modra strela”:

Video 1 >

Video 2 >

Video 3 >

Med potepanjem po Štajerski smo se ustavili tudi pri ljubiteljih piv pri fontani v Žalcu, radovednim pogledom in fotografskim objektivom pa so se vozila nastavljala še ob Velenjskem jezeru, v Velenju, ter v središču Celja in Laškega. Na poti do Avtohiše Čepin, kjer so medtem že potekale testne vožnje novega Focusa, smo obiskali še Šempeter in Vransko.

S testnimi vožnjami smo dogajanje nadaljevali tudi v petek. Obiskovalci Avtohiše Čepin na Vojniku so preizkusili novega Focusa, ki je požel največ navdušenja, sledil pa mu je neukrotljivi Mustang, ki je sicer redko na voljo za preizkušnjo.

Poleg brezplačnih testnih voženj tudi z drugimi Fordovimi vozili, vključujoč linijo ST in RS, so pri Avtohiši Čepin dogajanje popestrili z glasbenimi nastopi in pogostitvijo. Ob glasbenem gostu je obiskovalce zabaval DJ Radia Fantasy z odrom kar na predelanem Fordovem Rangerju.

Fordove dneve nadaljujemo 26. in 27. septembra v Mariboru pri Avtomobili P.R.! Preverite, kdaj prihrumimo k vašemu lokalnemu trgovcu >