19 Sep.
Avto Kadivec
2018

Fordovi dnevi – Avto Kadivec

19 Sep.

Fordovi dnevi – Avto Kadivec

Dneve Fordovih novosti in ugodnosti smo za nekaj dni preselili na Gorenjsko, kjer so se naši avtomobili preizkusili na cestah z idiličnim gorenjskim razgledom. Sredina karavana z najnovejšim Focusom, Mustangom, Focus RS, Fiesto ST in atraktivnim Rangerjem se je najprej podala v Kranj, kjer so jo lahko občudovali obiskovalci vseh večjih trgovskih centrov. V centru Qlandia vas še vedno čaka povsem novi Ford Focus in simpatična hostesa, pri kateri se lahko prijavite na testne vožnje pri Avtu Kadivec.

Vozila Ford »performance« so se nato zapodila proti Radovljici, Bledu, okoli Blejskega jezera do Lesc, Jesenic, Tržiča in Škofje Loke. Zvok naših motorjev je odmeval po lokalnih cestah, avtocestnih odsekih in vseh večjih točkah izbranih krajev, kjer smo pritegnili kar nekaj pogledov. Morda pa zastavo Avta Kadivec še danes opazite na trgu Toneta Čufarja v Jesenicah.

Drugi dan Fordovega dneva smo se posvetili predvsem testnim vožnjam pri Avtu Kadivec, kjer so bili za preizkus na voljo novi Ford Focus, Fiesta, Ka+, vozila za družinske dogodivščine C-Max, S-Max, Ford Kuga in drugi. Poleg prijetnega druženja in spogledovanja z novimi Fordovimi modeli bo med vsemi, ki so testirali vozila, en srečen izžrebanec preživel vikend oddih z novim Focusom.

Fordove dneve nadaljujemo 26. in 27. septembra v Mariboru pri Avtomobili P.R.! Preverite, kdaj prihrumimo k vašemu lokalnemu trgovcu >