Slovenija
2020

Fordovi centri ponovno odprti!

Vsi centri Ford so z dopolnitvijo odloka vlade od 19. - 23.12.2020 ponovno odprti in obratujejo normalno. Več informacij na brezplačni številki: 080 36 73.

Fordovi centri ponovno odprti!

Prodajno servisni centri Ford ponovno odprti od danes do 23.12.2020!

Vsi centri Ford so z dopolnitvijo odloka vlade od 19.12.2020 ponovno odprti in obratujejo normalno.

Fordove servisne delavnice delajo, seveda ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil. Na servisu nudimo vse storitve.

Obveščamo vas, da je prehajanje za servis med občinami mogoč, če v domači občini ni servisa, ali če je v sosednji občini servis bližji.

Za prehajanje med občinami morate na svoj pametni telefon namestiti aplikacijo #OstaniZdrav. 

Poleg izpolnjene izjave potrebujete tudi potrdilo serviserja o dogovorjenem servisnem terminu.

Tu smo za vas – na daljavo!

V času omejenega gibanja med občinami, vam bomo z veseljem pomagali, z informacijami v zvezi z novimi vozili, tudi na daljavo. Vse dodatne informacije vam naši prodajni svetovalci posredujejo preko telefona ali e-pošte. Prodaja vozil in nadomestnih delov pravnim osebam prav tako poteka tudi preko telefona ali e-pošte.

Seznam vseh Fordovih poslovalnic se nahaja TUKAJ >>

 

 

 

Več informacij se nahaja tukaj >>

Na najboljšega sodelavca se vedno lahko zaneseš

Gospodarska vozila FORD z razlogom dosegajo najvišje prodajne številke v Evropi! Edini s 4 leti jamstva brez omejitve kilometrov, izredno praktičen in prilagodljiv tovorni prostor, nosilnost in varnost. Preverite ponudbo >>

 

Posebna ponudba vozil iz zaloge ‘TVOJ TAKOJ’

Poleg najvišje stopnje varnosti in 5 letnega jamstva, bodo Fordova vozila navdušila s praktičnostjo, udobjem ter seveda Fordovo legendarno vozno izkušnjo. Preverite najnovejšo ponudbo na vozilih iz zaloge in izberite svojega Forda. Preverite ponudbo >