Slovenija
2020

Ford servis obratuje nemoteno!

Skladno z odlokom vlade so prodajni saloni Ford do preklica zaprti. Izdaja že naročenih vozil strankam je še vedno mogoča, prav tako nemoteno potekajo registracije. Več informacij na brezplačni številki: 080 36 73.

Ford servis obratuje nemoteno!

Fordovi prodajni saloni so zaprti, vsi servisi normalno obratujejo

Vse Fordove servisne delavnice ostajajo odprte, seveda ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil. Na servisu nudimo vse storitve, edina izjema so storitve avtopralnice.

Obveščamo vas, da je prehajanje za servis med občinami mogoč, če v domači občini ni servisa, ali če je v sosednji občini servis bližji. Za prehajanje med občinami potrebujete to IZJAVO >

Poleg izpolnjene izjave potrebujete tudi potrdilo serviserja o dogovorjenem servisnem terminu.

Tu smo za vas – na daljavo! 

Skladno z odlokom vlade so prodajni saloni Ford do preklica zaprti. Izdaja že naročenih vozil strankam je še vedno mogoča, prav tako nemoteno potekajo registracije. Z veseljem vam bomo postregli tudi z vsemi informacijami v zvezi z novimi vozili. Dodatne informacije lahko dobite preko telefona ali e-pošte. Prodaja vozil in nadomestnih delov pravnim osebam je še vedno mogoča, zato vas vabimo, da kontaktirate trgovce in serviserje po telefonu ali z elektronsko pošto.

Več informacij na brezplačni številki: 080 36 73.

Seznam vseh Fordovih poslovalnic se nahaja TUKAJ >>

 

 

 

Več informacij o novem režimu poslovanja se nahaja tukaj >>

Aktualno Fordovo ponudbo preverite tukaj >>