Ford Pro poudarja svojo vodilno vlogo na evropskem trgu

18. septembra 2024

Ford Pro z elektrificirano družino Transit, popolnoma novim Rangerjem PHEV in izboljšanimi povezanimi storitvami predstavlja celotno paleto izjemno produktivnih rešitev za evropska podjetja.

Ford Pro poudarja svojo vodilno vlogo na evropskem trgu in zavezanost elektrifikaciji s popolnoma elektrificiranim naborom vozil in povezanih storitev, ki bo od 17. do 22. septembra na ogled na salonu IAA TRANSPORTATION 2024 v Hannovru v Nemčiji.

Ford Pro poudarja svojo vodilno vlogo na evropskem trgu

Obsežna paleta Fordovih dostavnikov

Vse od baterijskih razstavljenih električnih vozil in priključnih hibridov (PHEV) Ford Pro vključuje kompaktni dostavnik E‑Transit Courier, ki ga je že mogoče naročiti (na določenih trgih). Obiskovalci razstavnega prostora družbe Ford Pro si lahko ogledajo tudi izjemno produktivno elektrificirano družino vozil Transit, vključno z različico najbolje prodajanega E‑Transita s podaljšanim dosegom, povsem novim E‑Transitom Custom in povsem novim Transitom Connect PHEV. Ford Pro je na salonu IAA TRANSPORTATION 2024 poskrbel tudi za svetovno javno premiero povsem novega modela Ranger PHEV.

Ford Pro poudarja svojo vodilno vlogo na evropskem trgu

FORDLiive

Stranke Ford Pro že spoznavajo prednosti podatkov v realnem času in povezanih storitev. Sistem FORDLiive s povezanimi storitvami za večji čas dostopnosti in agenti Liive, ki so ‘živčni center produktivnosti’, si je mogoče ogledati v delujočem centru Liive na razstavnem prostoru Ford Pro.(na voljo na določenih trgih)

Ford Pro poudarja svojo vodilno vlogo na evropskem trgu

Ford Pro Telematics

Nove izboljšave v sklopu integriranih rešitev Ford Pro vključujejo novo funkcijo digitalnega dnevnika v programski opremi Ford Pro Telematics, ki strankam pomaga beležiti osebne in službene prevožene kilometre za natančno povračilo in poročanje.

Ford Pro poudarja svojo vodilno vlogo na evropskem trgu

“Ford Pro vsak dan dokazuje strankam, da lahko povezani podatki vozil povečajo čas delovanja in produktivnost, jih usmerjajo k pravim rešitvam za elektrifikacijo podjetij in pomagajo, da je prehod na elektrifikacijo kar se da preprost. V kombinaciji z vrsto nagrajenih in najbolje prodajanih vozil Ford Pro postavlja temelje za povsem novo raven produktivnosti,” je povedal Hans Schep, generalni direktor družbe Ford Pro v Evropi.

Ford Pro poudarja svojo vodilno vlogo na evropskem trgu

Ford Pro je čedalje uspešnejši in prinaša koristi svojim strankam: v drugem četrtletju leta 2024 se je število naročnin na programsko opremo po vsem svetu povečalo za 35 odstotkov. Samo v Evropi ima Ford Pro več kot 80.000 plačanih naročnin na programsko opremo, prodaja gospodarskih vozil pa se je v prvi polovici leta 2024 v primerjavi z letom prej povečala za 10 odstotkov.