Prihaja E-Transit Courier!

06. septembra 2023

V letu 2024 se bomo razveselili prihoda novih električnih dostavnikov, med drugim tudi E-Transit Courierja, ki s seboj prinaša mnogo izboljšav in še naprednejše tehnologije.

E-Transit Courier velja za najmanjšega izmed Fordovih dostavnikov, dobra novica pa je ta, da je v novi generacijski izvedbi postal večji. Nakladalna prostornina se je v primerjavi s predhodnikom povečala za kar četrtino in sprejme dve evropaleti. Poleg tega nova loputa v predelni steni v kombinaciji z zložljivim sovoznikovim sedežem omogoča prevoz do 2,6 metra dolgih desk ali cevi.

Prihaja E-Transit Courier!

Ne samo, da je dobil večji prtljažni prostor – postal je tudi zmogljivejši. Odslej vam E-Transit Courier omogoča prevoz do 700 kilogramov težkega tovora ter vleko prikolice, ki ni težja od 750 kilogramov. Za nameček vas bo očaral tudi s hitrim polnjenjem v pičlih 35 minutah!

Kljub elektrifikaciji bo E-Transit Courier na voljo tudi z bencinskim ali dizelskim motorjem. Slednji zagotavljajo optimalno kombinacijo odzivnosti in varčne porabe goriva.

Izvedite več o vozilu E-Transit Courier v zadnji izdaji spletne revije LGV Magazine na strani 8.

Bodite med prvimi, ki boste obveščeni o prihodu novega E-Transit Courierja. Na obveščanje se prijavite tukaj.