Recept za prihranek: Ford Kuga Hibrid

21. julija 2023

Ste tudi vi siti visokih porab goriva, ki so značilne za večino bencinskih in dizelskih motorjev? Preizkusite Ford Kugo Hibrid, ki vas bo očarala s svojo zmogljivostjo in varčnostjo.

1. KLASIČNI HIBRID
Na voljo kot kombinacija bencinskega in električnega motorja, ki delujeta povsem usklajeno in skupaj zagotavljata nižjo porabo goriva. Električna baterija se polni sama z uporabo kinetične energije ter zagotavlja zmanjšanje izpustov v ozračje.

Pri kombinirani vožnji na daljši relaciji je bilo izmerjeno, da povprečna poraba goriva znaša okoli 5,5 litrov na 100 kilometrov, med tem ko na krajše relacije lahko vozite tudi samo na električni pogon.

2. PRIKLJUČNI HIBRID
V kombinaciji z bencinskim in električnim motorjem zagotavlja še nižjo porabo goriva. Ford Kuga vam ponuja vse do 80 km dosega na elektriko, odvisno od vašega načina vožnje. Poleg tega lahko tudi sami enostavno preklapljate med električno vožnjo in vožnjo na bencin. Izmerjeno je bilo, da ob kombinirani vožnji poraba goriva lahko znaša le 3,5 litrov na 100 kilometrov. V primeru, da vozite priključnega hibrida s prazno baterijo pa poraba goriva znaša okoli 5,5 litrov na 100 kilometrov.

Recept za prihranek: Ford Kuga Hibrid

Navdušeni nad potencialnimi prihranki? Zapeljite se s Ford Kugo na test >>