Žirija WWCOTY je novemu Fordu Rangerju podelila naziv ‘Najboljši terenec in pickup’

18. februarja 2023

Povsem novi Ranger iz ponudbe družbe Ford Pro je najbolj vsestranski in zmogljiv Ranger doslej, je tudi uradno postal ‘najboljši terenec in pickup’ (Best 4×4 & Pick-up) po mnenju žirije izbora Women’s World Car of the Year (najboljši avto leta na svetu po izboru žensk).

Za najboljši avto leta na svetu po izboru žensk glasuje žirija, ki jo sestavlja 63 avtomobilističnih novinark iz 45 držav na petih celinah in je edina povsem ženska žirija v avtomobilski panogi.


Vozila v šestih kategorijah ocenjujejo glede na varnost, vožnjo, udobje, tehnologijo, oblikovanje, učinkovitost, vpliv na okolje in razmerje med ceno in kakovostjo. Sodnice so bile navdušene nad široko paleto Rangerjevih sposobnosti in so zapisale: “To je zanesljiv, eleganten in karizmatičen pickup. Z lahkoto se premika po vsakem terenu. Je tako učinkovit kot terenec, a je s kesonom za tovor še bolj praktičen.”

Žirija WWCOTY je novemu Fordu Rangerju podelila naziv ‘Najboljši terenec in pickup’

Liz Pelling, vodja službe za stike z javnostjo pri družbi Ford Pro v Evropi, je dejala: “Popolnoma novi Ranger je najčvrstejši in najpametnejši doslej, odlikujeta ga inovativno oblikovanje in razvoj naših ekip po vsem svetu, naprodaj pa je v več kot 180 državah. Zahvaljujemo se žiriji izbora Women’s World Car of the Year za to nagrado, ki potrjuje globalno privlačnost Rangerja.”

Pestra ponudba Rangerjev

Ponudba Rangerjev sega od trdožive različice XL do vrhunskega športnega pickupa Ranger Raptor. Nove funkcije in tehnologije, vključno s tehnološko izjemno izpopolnjeno digitalno notranjostjo, praktičnimi drsnimi zadrževalniki tovora, držali s karabini in vgrajenim ravnilom, ki zadnjo stranico spremeni v delovno mizo, so neposreden rezultat več kot 5000 pogovorov in na ducate delavnic za stranke, ki zagotavljajo, da najnovejša različica najbolje prodajanega pickupa v Evropi izpolnjuje zahteve širokega kroga uporabnikov.

Novi Ranger se bo zdaj potegoval še za skupno nagrado – prejemnika bodo razglasili na kanalu YouTube Women’s World Car of the Year 8. marca 2023, na mednarodni dan žensk, ob 12.00 po srednjeevropskem času.

Žirija WWCOTY je novemu Fordu Rangerju podelila naziv ‘Najboljši terenec in pickup’

Spletna stran Women’s World Car of the Year: https://www.womensworldcoty.com/