Ford EcoSport glavna Merkurjeva nagrada predana nagrajencu

24. decembra 2020

Božični čudeži obstajajo! To lahko potrdi dobitnik glavne Merkurjeve SMS nagradne igre, ki je zadel novi Ford EcoSport.

Včeraj smo predali nov Ford EcoSport Connected v trajno last g. I. Jerebica iz Sečovelj, ki je bil srečni nagrajenec Merkurjeve nagradne igre.

Nagrado je podelil direktor prodaje in marketinga Tomaž Oblak in g. Jerebici zaželel veliko varno prevoženih kilometrov.

Ford EcoSport glavna Merkurjeva nagrada predana nagrajencu

Zgodba o tej enkratni nagradi je prav neverjetna. Kot nam je zaupal g. Jerebica, je sploh prvič sodeloval v kakšni nagradni igri, saj je bolj preudarne narave. Tisti dan, ko je z opravljenim nakupom v Merkurju, katerega redna stranka je že leta, prejel račun, je opazil vabilo za sodelovanje v nagradni igri. Ker je bilo sodelovanje enostavno, kar preko telefona, je takoj poslal sms. Ko pa je čez nekaj trenutkov prejel obvestilo, da je zadel Ford EcoSport, svojim očem in sreči ni mogel verjeti. Prav tako je bila nejeverna tudi žena, ki je samo zamahnila z roko, češ to ni mogoče.

Šele, ko je prejel uradno obvestilo od Merkurja je začel verjeti v svojo veliko srečo in je bil vesel zelo na tiho, z razlogom. Da je zadel glavno nagrado, je svoji ženi malo zamolčal, saj je ravno njej namenil to enkratno nagrado.

Odločil se je, da bo Ford EcoSport pripeljal domov na božični dan in ga na dvorišču parkiral pod ‘smrekico’. Kar predstavljamo si nepopisno veselje za vso družino. To bodo odlični prazniki za družino Jerebica. Novega avtomobila Ford EcoSporta bodo zagotovo vesele tudi hčerke, ki se bodo v družbi mame sedaj naokoli prevažale še bolj varno in udobno.

Ford EcoSport je našel pot v družino Jerebica ravno pravi čas, ko so začeli razmišljati o menjavi drugega družinskega vozila in iskali primeren mestno urbani športni terenec. Tak, ki bo zabaven za vožnjo, okreten v mestnem središču in varen za urbana vsakodnevna popotovanja za vso družino. Ford EcoSport bo izpolnil vse njihove želje in zahteve.

Ekipa Ford Slovenija želi družini Jerebica odlične praznike in številne varno prevožene kilometre z novim Fordom EcoSport.

Merkur: Merkur | Facebook