Ford Transit sedaj še zmogljivejši

01. oktobra 2020

Ford je napovedal uvedbo nove 5,0‑tonske različice Transita. Na našem trgu bo kot šasija s kabino in skupno maso 5000 kg na voljo predvidoma konec leta.

Fordov ‘najkrepkejši’ Transit doslej prinaša kar nekaj mehanskih posodobitev. Z njimi bosta uporabnikom zagotovljena največja nosilnost in zmogljivost. Obenem pa ohranijo trpežnost, prefinjenost in vozne lastnosti osebnega vozila, zaradi katerih je Transit tako priljubljen.

Ford Transit sedaj še zmogljivejši
Vse 5,0-tonske različice Transita imajo zadnji pogon za optimalen prenos moči na podlago pri polni natovorjenosti.

5,0-tonski Transit krepi Fordovo ponudbo v sektorju trga evropskih dostavnih vozil z večjo maso. Utrdil bo Fordovo vodilno vlogo pri prodaji gospodarskih vozil. Dodatnih 300 kg dovoljene skupne mase, bo še posebej privlačnih za stranke, ki želijo osnovo za težje nadgradnje, kot so prekucniki in reševalna vozila ter druge izvedenke.

Ford Transit sedaj še zmogljivejši
Povečana nosilnost 5,0-tonskega Transita zahteva zmogljivejše mehanske dele, ki omogočajo prevoz težjih tovorov ob ohranjanju preprostega vzdrževanja in uporabe.

“Vemo, da je nosilnost ključni dejavnik za produktivnost podjetij, zato je novi Fordov paradni konj med Transiti najzmogljivejši dostavnik, kar smo jih izdelali doslej,” je povedal Hans Schep, generalni direktor področja gospodarskih vozil pri Fordu Evropa. “Prisluhnili smo našim partnerjem, ki se ukvarjajo s predelavami in nadgradnjami, ter njihovim strankam. Dodatno zmogljivost vozila potrebujejo za učinkovito opravljanje svojega poslovanja, pa naj bo to prekucnik, reševalno vozilo ali večji minibus. Trpežna zasnova in prilagodljivost 5,0-tonskega Transita zagotavljata, da je idealna izbira za vsa specializirana opravila.”

Ford Transit sedaj še zmogljivejši