Predstavljamo video serijo Z Merkurjem in Fordom je vse mogoče

06. avgusta 2020

Vse je mogoče, ko se poveže Fordova flota vozil s poletno ponudbo, ki so jo pripravili v Merkurju za kupce Fordovih vozil v mesecu avgustu.

Kako rešiti nastalo situacijo, ko sin razbije taščine kozarce? Ali pa te v prelepi naravi gledajo ovce prav v trenutku, ko bi rad objel svojo Mojco? Kateri Fordov model ustreza željam vaše žene, ki bi rada imela zelo veliko družino? A si predstavljate, da mož uživa v vožnji z ženinim avtomobilom? Kako dati »kontra« sosedu v pripravi grila?

Predstavljamo video serijo Z Merkurjem in Fordom je vse mogoče

V kratkih, s humorjem začinjenih videjih, ki jih je za Ford in Merkur vsebinsko in produkcijsko pripravila agencija Hiša idej, bodo tako moški kot ženske prepoznali značilne karakterje Slovencev. Vse skupaj pa je začinjeno s pravo dozo humorja. Odgovore na zgornja vprašanja in druge zabavne zaplete iz vsakodnevnih situacij boste dobili prav v novi video seriji, skozi katero vas bo peljal vedno nasmejan in simpatičen voditelj Silvester Javornik.

Predstavljamo video serijo Z Merkurjem in Fordom je vse mogoče

Silvester se je znašel pred številnimi izzivi, pri katerih je potreboval pomoč strokovnjakov. To so bili Merkurjevi prodajalci iz celotne Slovenije, ki so se za en dan prelevili v izvrstne igralce-prodajalce. Uporabili so vsa svoja prodajna znanja, veščine in z nasmehom na obrazu hudomušno pomagali Silvestru iz zagat. Za prevoz izbranih artiklov smo izbrali atraktivne modele iz Fordove palete: Tourneo Custom, Ranger Wildtrak, Focus Active, EcoSport in najnovejša Puma. Tako smo, kar najbolj plastično prikazali varen prevoz nakupljenih artiklov.

Snemanja so potekala v Merkurjevem trgovskem centru v BTC-ju. Celotna ekipa je uživala v podpori zaposlenih, ki so svoj delovni prostor za nekaj dni spremenili v priročni studio. Vse se je namreč dogajalo sredi nakupovalnega dne in nekateri kupci so prav uživali v spremljanju produkcije v živo. Morda se je njihov nakup malce podaljšal, a jih je zato Silvester spravil v odlično razpoloženje.

 

Kdo je zabaven voditelj? Kdo je Silvester Javornik?

Predstavljamo video serijo Z Merkurjem in Fordom je vse mogoče

Pred nekaj leti nas je nasmejal z neverjetnimi sposobnostmi preobrazbe v  seriji oddaj skrite kamere »Norci na delu«, ki smo jo lahko spremljali na Kanalu A. Presenetil je tudi z nevsakdanjimi nasveti v digitalni seriji Perfektno grilan pišek, kjer sta se povezala Ford in Perutnina Ptuj v pripravi zabavnih receptov za žar. Dnevno pa vas Silvestrov žametni glas boža na Štajerskem valu.

Pripnite varnostni pas in si oglejte serijo videov (link na podmapo #Ford&Merkur).

Nagradna igra: Vikend doživetje z novo Ford Pumo ali Ford Kugo

Pravila sodelovanja v nagradni igri: »Vikend doživetje z novo Ford Pumo ali Kugo«

#Ford&Merkur

#zMerkurjeminFordomjevsemogoce