Brce širi svoj posel s Fordovimi vozili

24. januarja 2020

Podjetje Brce d.o.o. je pri Summit avtu prevzel nove 3 Ford Transit Custome šasije.

Brce širi svoj posel s Fordovimi vozili

Ob uradni predaji je direktor Matej Brce poudaril, da je za uspešen posel in nemoteno poslovanje izbira pravega vozila, ključna zadeva. V mislih ni imel le cene in stroškov vozila, ampak predvsem zadovoljstvo voznikov, ki preživijo v vozilu največji del svojega časa.

Brce širi svoj posel s Fordovimi vozili

Ob tej priložnosti je nastal krajši pogovor:

Zaupajte nam ključne dejavnosti podjetja

Podjetje BRCE je bilo ustanovljeno leta 1999. Glavna dejavnost podjetja so bili kombi prevozi in selitve po Sloveniji. Kmalu smo razširili opravljanje prevozov na območje Evrope. Specializirali smo se za prevoze manjših in časovno omejenih pošiljk. Naš cilj je kvalitetno opravljena storitev in zadovoljna stranka. Za doseganje omenjenega cilja je potrebna usposobljena ekipa sodelavcev in zanesljiv vozni park. Slednje dosežemo z rednim izobraževanjem zaposlenih, ter s sodobnimi in nadstandardno opremljenimi vozili, med katerimi so tudi Fordova vozila.

 Kateri uspeh podjetja bi izpostavili?

Med največje dosežke podjetja štejemo razširitev dejavnosti na evropske trge. Prav tako je pomemben sodobni in vzdrževani vozni park, kjer je povprečna starost vozil eno leto. Na koncu izpostavljam še optimizirane delovne procese in urejeno delovno okolje za zadovoljno ekipo sodelavcev.

 Kje in kako Fordova vozila doprinesejo k vašemu poslu kot vaš najboljši partner?

Fordova vozila nam pomagajo pri doseganju poslovnih ciljev, tako pri zagotavljanju kvalitetne storitve, kot pri zadovoljstvu voznikov. Ob tej priložnosti poudarjam, da so vsa vozila Ford opremljena z najsodobnejšo opremo kot so:

  • Avtomatski menjalnik, kateri omogoča brezskrbno in udobno vožnjo brez pretikanja med prestavami.
  • Aktivni tempomat, kateri omogoča vzdrževanje razdalje pred spredaj vozečim vozilom.
  • EBA omogoča samodejno zaviranje v sili.
  • Line Assistomogoča zadrževanje vozila na voznem pasu.
  • Vsi ti asistenčni sistemi zelo veliko pripomorejo k zadovoljstvu in motivaciji naših voznikov.

Brce širi svoj posel s Fordovimi vozili

Kako dolgo že uporabljate Fordova vozila?

Fordova vozila uporabljamo od leta 2016.

Brce širi svoj posel s Fordovimi vozili

Vir foto: Brce d.o.o.

Kako velika je vaša flota vozil?

V voznem parku imamo 60 vozil, od katerih je polovica znamke Ford.

 Kaj vaše voznike pri Fordovih vozilih najbolj navdušuje?

Poleg asistenčnih sistemov, ki jih ponuja Ford, nas je prepričala tudi garancijska doba vozil (podaljšano jamstvo brez omejitve prevoženih km), ter odlična ekipa serviserjev, ki skrbijo za redno vzdrževanje vozil pri podjetju Summit Avto d.o.o. Še posebej me veseli, da voznike navdušuje vožnja novega vozila z veliko dodatne in nadstandardne opreme. Tako je vožnja bolj varna in udobna.

Brce širi svoj posel s Fordovimi vozili

“S podjetjem Brce d.o.o. smo v teh letih vzpostavili odličen vzajemen odnos. Da njihov posel teče nemoteno skrbimo tudi tako, da na njihovi lokaciji izvajamo prevzem vozil, jih pripeljemo na servis in jih po končanem servisiranju dostavimo nazaj. Kot Center za poslovne uporabnike za podjetja si prizadevamo zagotoviti tudi prednostno obravnavo za podjetja, kakršno je Brce d.o.o., ker se zavedamo, da vsako stoječe vozilo pomeni motnjo v procesu in s tem lahko tudi izpad dohodka,” je svoje misli strnila Andreja Jerant Žnidaršič, specialist za poslovne uporabnike pri Summit avtu.

Brce širi svoj posel s Fordovimi vozili

“Podjetje Brce je odličen dokaz, kako z asistenčnimi sistemi bolje opremljena Ford gospodarska vozila prispevajo k nižanju stroškov lastništva,” je pogovor zaključil Boštjan Ponikvar, vodja prodaje velikim kupcem pri Summit motors Ljubljana.