V vožnji s Fiesto Active uživa tudi naš čuvaj Bax

20. novembra 2019

Laura Cerovšek ima v Fiesti Active štirinožnega sopotnika. Bax se rad prevaža v boksu.

Naš štirinožni družinski član, mešanček Bax je že od svoje prve vožnje navdušen nad avtomobili

Ni dolgo trajalo in se mi je pridružil kot sopotnik v Ford Fiesti Active. Na srečo  je prtljažnik Fieste ravno prav velik za njegov boks in mu zagotavlja varno in udobno vožnjo. Dodatna prednost je tudi gumijasto korito, ki omogoča enostavno čiščenje. Večkrat, ko imam čas, se skupaj odpraviva na bolj oddaljen travnik ali gozd, kjer se zabavava v naravi.

V vožnji s Fiesto Active uživa tudi naš čuvaj Bax

Fiesta Active se v okolju, kjer ceste niso asfaltirane znajde odlično in še vedno zagotavlja veliko mero užitka. Zaradi nekoliko večje oddaljenosti od tal in dobrim blažilnim sistemom ji nobena luknja ali grbina ne predstavljata težave. Na podlagah, kjer gume nimajo dobrega oprijema priskoči na pomoč vozni program Slippery (spolzka podlaga), da ne pride do zdrsa.

V vožnji s Fiesto Active uživa tudi naš čuvaj Bax

 

V teh hladnejših dneh se velikokrat poslužujem gretja sedežev in volana. Pri gretju sedežev mi je predvsem všeč, da ni ogrevan le sedalni, temveč tudi hrbtni del. Ogrevanje je zelo učinkovito in prilagodljiv, izbiram lahko med tremi stopnjami gretja. Pri izbiri vaše Fieste tega paketa nikakor ne spreglejte.

Veselim se že novih dogodivščin s Fiesto Active, saj ta mali avto ne neha presenečati s svojo uporabnostjo, vozno dinamiko in  udobjem.

Prijavi se na testno vožnjo >>

Izberi svojo Fiesto Active iz zaloge >>