Ustvarjajte z nami #Neukrotljivo zgodbo

28. maja 2019

Dragi trgovci, aktivno se priključite najbolj #Neukrotljivi nagradni igri in video-seriji tega poletja!

Kot ste že opazili, smo pred kratkim lansirali veliko nagradno igro in novo video-serijo #Neukrotljivi Filip Flisar, v kateri Filip v svojem Mustangu gosti znane Slovence. Fordovi trgovci ste prvi in ključni predstavniki Fordovih aktivnosti, zato si vas želimo kar najbolj vključiti v zastavljeni projekt. Zato vam na enem mestu podajamo nekaj informacij o zasnovi akcije zbiranja kontaktov v nagradni igri, komunikacijski strategiji projekta in načinih, s katerimi lahko tudi vi na lokalni ravni angažirate avtomobilske in Fordove  navdušence.

Ustvarjajte z nami #Neukrotljivo zgodbo

Namen projekta je na zabaven način zbrati čim večje število novih kontaktov potencialnih kupcev, vzbuditi pozornost in pritegniti ljubitelje Fordovih vozil (ter ostale), da se prijavijo na veliko Fordovo nagradno igro in da redneje spremljajo naš vsebinski portal FordMagazine.si.

Oglejte si prve videe serije #Neukrotljivi Filip >>

#Neukrotljiva nagradna igra

Najpomembnejši del video-serije s Filipom Flisarjem pa je velika nagradna igra, ki bo potekala do konca avgusta in ponuja #Neukrotljive nagrade. Nagrade za srečne izžrebance v dveh žrebanjih (24. junija in 30. avgusta) so: 1 x druženje s Filipom in Mustangom na poligonu (podelimo 30. 8.), 2 x 10 dni s Fordom Mustangom (1x 10 dni podelimo 24. 6., 1x 10 dni pa 30. 8.) in 30 x majica Mustang (15 jih podelimo 24. 6., 15 pa 30. 8.).

Ustvarjajte z nami #Neukrotljivo zgodbo

Več o nagradni igri >>

Zaradi splošnih pogojev sodelovanja v nagradni igri (preberite jih tukaj >>) vi in vaša družina ne morete sodelovati v nagradni igri, vas pa kljub temu vabimo, da jo delite med svojimi strankami in sledilci na družbenih omrežjih, mailing listah in še kje ter jim tako omogočite sodelovanje v žrebu z izjemnimi nagradami, nam pa povečanje skupne baze potencialnih kupcev.

Video-serija #Neukrotljivi Filip Flisar

V prvi sezoni video-serije se Filipu v Mustangu pridružijo znani slovenski komiki, v drugi sezoni pa športniki. Na sovoznikovem sedežu so se z njim zapeljali: Aleš Novak, Perica Jerković, Rok Bohinc, Sašo Stare, sledili pa so športniki Ilka Štuhec, Peter Kauzer, Sara Isaković in Zoran Dragić.

Za vsakega gosta smo pripravili tri videe, in sicer dva napovednika, ki ju na FordMagazine.si/Neukrotljivi lansiramo ob torkih in petkih ob 11. uri, in glavni video, ki ga lansiramo ob torkih ob 11. uri (primer: napovednika za prvega gosta Aleša Novaka smo objavili v torek, 7. in v petek, 10. maja, njegov celoten video pa v torek. 14. maja). Celoten razpored predstavitve videov si oglejte v tabeli:

Ustvarjajte z nami #Neukrotljivo zgodbo

Videe lansiramo na spletni strani FordMagazine.si/Neukrotljivi >> in kanalu YouTube Ford Slovenija >>, vas pa naprošamo, da ali delite objavo s Fordove Facebook strani ali pa naredite svojo objavo in povezavo uredite (samo!) na FordMagazine.si/Neukrotljivi, kjer predstavljamo vse že objavljene videe in njihove napovednike, pri čemer je zadnji objavljeni vedno na vrhu.

::

Za več vsebin in dogajanja iz zakulisja snemanja spremljajte “Sorodne novice” na dnu spletne strani, na voljo so vam tudi fotografije iz ozadja snemanja videov, prav posebej za vas lahko uredimo tudi morebitno izjavo Filipa ali njegovih sopotnikov, za dodatne informacije in želje ter vse našteto pa se lahko obrnete na [email protected] ali številko 01 25 25 116.