29 Sep.

Track day: Zapeljite se z Mustangom ali Fiesto ST

Tokrat se bomo družili na prvem slovenskem dirkališču Gaj, kjer vam ekipa EVO za soboto, 29. septembra, pripravlja edinstveno druženje ob in na hitri progi s številnimi zanimivostmi. Vožnjo bodo organizirali nekoliko drugače kot prejšnja leta, da bo bolj varno in predvsem učinkoviteje.

Za tiste, ki se boste želeli dodatno vozniško izobraževati, bodo tudi tokrat na voljo inštruktorji, med katerimi bosta tudi Tomaž Kaučič in Peter Adam, ki vam bodo pomagali rešiti morebitno zagato idealne linije ali točke zaviranja. Seveda boste lahko tisti, ki želite več, in pa tisti, ki nimate svojega avtomobila, najeli tudi dirkalnike Lema Racing, kjer vam bodo pomagali tudi z nasveti.

Pripravljamo še nekaj zanimivosti v boksih, ki vam bodo popestrile dan. Ena takšnih je možnost taksi vožnje v divjem Fordovem Mustangu ali novi Fordovi najbolj športni Fiesti ST! Pridružilo se nam bo tudi nekaj gostov, kot sta Ciril Komotar (vlog Komotar Minuta) in Aljoša Tušek (Tushek Supercars), ki bosta popestrila naše druženje.

Informacije o pogojih, izvedbi in še čem dobite TUKAJ >. Poskrbljeno bo za jedačo in pijačo, v celodnevnem paketu pa je vključena tudi dirkaška malica! Prijavite se z izpolnjeno prijavnico TUKAJ >, organizatorji pa vam bomo poslali podatke, ki jih potrebujete za plačilo iznbranega paketa.

Prijava na Fordovo taksi vožnjo z Mustangom ali Fiesto ST:

    Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V podjetjih Ford Motor Company Ltd. in Summit motors Ljubljana vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali, skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.

    Se vidimo na dirkališču Gaj!