30 Avg.

Osvoji kultno Mustangovo majico!

S koncem poletja zaključujemo z video-serijo #Neukrotljivi Filip, ki je na sovoznikov sedež Mustanga posedla znane slovenske komike in športnike. Skupaj s serijo se bo končala tudi velika Fordova nagradna igra, pri čemer bomo veseli, če boste to komunicirali tudi prek svojih kanalov. V sklopu serije videov #Neukrotljivi Filip pa najdete tudi odgovor na nagradno vprašanje za vas, zaposlene pri Fordovih pooblaščenih partnerjih.

Pripravili smo vam nagradno igro, v kateri lahko sodelujete do 30. 8. tako, da naštejete 3 Filipove goste iz serije #Neukrotljivi Filip.

Do petka, 30. 8. 2019, do 14. ure, ko se zaključi tudi Fordova velika nagradna igra #Neukrotljivi Filip, nam pošlji svoj odgovor na [email protected].

Med vsemi pravočasno prispelimi pravilnimi in popolnimi odgovori, kjer bodo našteti vsaj 3 Filipovi gostje iz Fordove serije, bomo izžrebali 5 nagrad:
– 2 kultni Mustangovi majici
– 3 Fordove praktične brisače

Za primer, če boš srečni prejemnik majice, nam v mailu obenem javi še želeno konfekcijsko številko (S, M, L, XL ipd.).

Do 30. 8. do 13.59 žal nismo prejeli nobene prijave, zato nagrade ne bodo podeljene.


Pravila in splošni pogoji nagradne igre:

Organizator nagradne igre, ki traja od 23. do 30. avgusta 2019 do 14. ure, je Summit Motors Ljubljana, Flajšmanova ulica 3, Ljubljana, Slovenija, ID za DDV: SI12227021 (v nadaljevanju: »organizator«).

S tem, ko sodelujoči pošlje mail z odgovori, avtomatično izraža soglasje s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradni igri.

Za po eno (1) nagrado iz nagradnega sklada se lahko potegujejo vsi zaposleni (trgovci, serviserji in ostali) v Fordovih pooblaščenih servisih in/ali pri njihovih pooblaščenih trgovcih iz vse Slovenije.

Med vsemi pravočasno prispelimi pravilnimi in popolnimi odgovori (kjer bodo našteti vsaj 3 Filipovi gostje iz Fordove serije) bomo izžrebali 5 nagrad:

– 2 kultni Mustangovi majici
– 3 Fordove praktične brisače

::
Žreb bo izveden 30. 8. po 14. uri
na Summit Motors Ljubljana.

Pritožbe na rezultate niso možne. Nagrajenci nimajo pravice zahtevati drugačne nagrade ali nagrade v večjih količinah od tistih, ki so navedene v teh Splošnih pogojih. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino, niti je ni mogoče prenesti na drugo osebo.

Zavrnjene ali nepodeljene nagrade bodo vrnjene organizatorju. Organizator ne prevzema nobenih stroškov v zvezi z organizacijo in podelitvijo nagrade, razen izrecno opredeljenih v teh Splošnih pogojih.

::
Nagrajenci bodo obveščeni preko svojih mailov, s katerimi so se prijavili k nagradni igri in objavljeni na tej spletni strani (LINK) najkasneje 2. 9. ob 9. uri.

Nagrade bodo nagrajencem poslane v kratkem po objavi na tej spletni strani.

::
Nagrade ne presegajo meje obdavčljive vrednosti 42,00 EUR, zato zanje ni treba plačati dohodnine.

Splošni pogoji veljajo od 23. avgusta 2019 dalje in so v času nagradne igre na vpogled vsem udeležencem na tej spletni strani.
Organizator si pridržuje pravico do nebistvenih sprememb ali dopolnitev Splošnih pogojev sodelovanja v nagradni igri. Ničesar v povezavi s to nagradno igro ni dovoljeno reproducirati ali objavljati brez privolitve organizatorja.

Ljubljana, 22. 8. 2019