30 Avg.

Mednarodna predstavitev nove Fieste tokrat v Sloveniji

Novo Fiesto smo konec poletja novinarjem iz širne Evrope imeli priložnost predstaviti prav v Sloveniji! Z Brnika smo jih popeljali na Kras in Obalo, nazaj grede še v Lipico in očarljivo Ljubljano. Navdušeni predstavniki sedme sile so odšli z izjemnimi vtisi tako nad Fiesto, kot našo ‘čarobno’ zeleno deželo, kot so jo opisali številni.

Prepoznate kraje iz zgornjega videa? Vsi so iz Slovenije, kakšni morda manj poznani, drugi takoj. Kje vse smo novinarje popeljali z novimi modeli Fieste, si lahko ogledate še tukaj.

Kako je prvi dan mednarodne predstavitve doživel Ciril Komotar, avtor vlogov Komotar minuta, si poglejte v naslednjem posnetku:

Prijavite se na testno vožnjo >>

Butična predstavitev za domače goste

Fiesto smo konec avgusta predstavili tudi slovenski javnosti. Na ekskluzivnem dogodku na poletnem vrtu v središču Ljubljane smo gostom predstavili tri od štirih različic Fieste, vsako s svojimi posebnostmi in značilnostmi. Za vrhunec večera je poskrbela ambasadorka Fieste Vignale Severa Gjurin, ki nam je s svojo zasedbo na butičnem koncertu postregla z izvrstnim glasbenim doživetjem.