15 Sep.
Raceland Krško
2018

Komotar Minuta meet s Fordom

15 Sep.

Komotar Minuta meet s Fordom

Soboto, 15. septembra, si bomo zapomnili po hitrih vožnjah, driftanju, vozilih Ford “performance”, druženju s Cirilom Komotarjem in Fordovim ambasadorjem Jurijem Tepešem. Tako je, tudi Ford je bil s svojimi najatraktivnejšimi vozili del Komotar minuta “meeta”! Na stezi Racelanda Krško sta se preizkušala Focus RS in Fiesta ST, za volanom katerih je sedela Fordova ekipa, na čelu z ambasadorjem Jurijem Tepešem. V taksi vožnjah z obiskovalci smo skupaj zapeljali preko 200 krogov.

Kljub mnogim superšportnim vozilom na dogodku so veliko pozornosti ukradla prav Fordova dinamična vozila, vključno z novim Focusom in Mustangom, ki sta bila na voljo za ogled in fotografiranje.

Nagrajenci nagradne igre Komotar te zapelje dinamični krog, ki jih bodo Ciril Komotar in dva Fordova hitra ambasadorja na ekskluzivnem dogodku spomladi 2019 zapeljali na dinamično vožnjo, so:

Miha Babič. Ljubljana

Urška Bučar, Podbočje

Damjana Grubar, Šentjernej

Rok Kralj, Sevnica

Vanja Medov, Ljubljana

Tamara Podgoršek, Frankolovo

Rok Smrekar, Novo mesto

Sandi Vlašič, Velika Nedelja

Larisa Žagar, Ljubljana

Pridružila sta se nam tudi akrobata Filip in Blaž iz F&B Acrobatics, ki sta svoje vragolije izvedla kar na Fordovem Rangerju. V videu in galeriji poglej, kako smo se imeli.