14 Feb.
FordMagazine
2022

Fordova Valentinova nagradna igra

Globoko smo že zakorakali v zimo in tukaj je praznik ljubezeni. Dan, ko se spomnimo na tisto najdražjo in najljubšo osebo. In dan, ko lahko osvojite dva para smuči Elan Amphibio X. Zanjo in zanj.

14 Feb.

Fordova Valentinova nagradna igra

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

Saj pri znamki Ford verjamemo, da so naši vozniki aktivni tudi v prostem času in smo prepričani, da se bodo nove smuči Elan odlično podale k vašemu zimskemu življenskemu stilu.

Vse kar morate narediti je, da izpolnite spodnji vprašalnik. Nagradna igra poteka do nedelje, 20. februarja do 23.59 ure. Upoštevali bomo le v celoti izpolnjene vprašalnike.

Nekdo od sodelujočih bo za nagrado prejel:

  • 1x par smuči Elan Amphibio X dolžine 160 centimetrov 
  • 1x par smuči Elan Amphibio X dolžine 168 centimetrov 

Zamenjava nagrade ni možna. 

Smuči Elan Amphibio X so namenjene naprednim smučarjem in smučarkam. Ojačitve iz ogljikovih vlaken v njeni sredici zagotavljajo lahkotnost in dinamiko, vsestranskost pa zagotavlja plast iz ogljikovih vlaken, ki prinaša nižjo težo in boljše zmogljivosti za smučanje po vseh terenih. Tehnologija Amphibio Truline in RST stranice smučki dajejo izjemno stabilnost in odzivnost za celodnevno drvenje po snegu.

Če ste prebrali Splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri, vabljeni da izpolnite obrazec in se potegujete za lepo nagrado!