01 Dec.
2021

Fordov veseli december

Fordov veseli december prinaša smuči za kupce novih vozil Ford.

01 Dec.

Fordov veseli december

Letos bo Fordov praznični december še posebej čaroben, saj bomo v sodelovanju z Elanom razveselili prvih 50 kupcev novih Fordovih vozil.

Kako do novih smuči Elan?

Vse kupce osebnih vozil Ford (Fiesta, Puma, Ecosport, Focus, Kuga, Mondeo, S-MAX, Galaxy, Mustang, Explorer, Tourneo Courier in Tourneo Connect), ki bodo v decembru 2021 sklenili pogodbo in prevzeli novo vozilo ter ga odpeljali, bodo za samo 1 € pod ‘smrečico’ pričakale še nove smuči Elan. S smučkami Amphibio Truline bodo vaši zavoji v belih strminah popolni – prav tako kot vožnja s Fordom!

Izberi svoj novi Ford na www.prvaizbira.si

Več informacij dobite pri vašem pooblaščenem Fordovem trgovcu >>

Več o smuči Amphibio Truline

Elan, družba, ki že več kot  75 let ročno izdeluje smuči 100% v Alpah, slovi po oblikovanju vrhunskih inovacij in zmogljivosti s svojo asimetrično tehnologijo Amphibio. Za kolekcijo 2020/21 je Elan še izboljšal svojo tretjo generacijo tehnologije Amphibio in ustvaril novo rešitev Amphibio Truline, ki prinaša nove strateške ojačitve nad robnike smuči za popolne zavoje.

Nova ojačitev po celotni dolžini notranjega robnika za učinkovito dinamiko in optimalni pritisk na robnike od konice do repa prinaša še več stabilnosti in moči v zavoju. Manj materiala nad zunanjim robnikom pa omogoča mehke, preproste in stabilne zavoje. Smuči s tehnologijo Amphibio so pravi izbor za All-mountain smučarje z izjemno natančnostjo in preciznostjo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnični podatki:

IME PRODUKTA: Elan Amphibio X
OPIS SMUČI: ZAŠČITNICA GORA

Zavzemite proge in lahkotno rišite popolne loke v sneg z Amphibio X. Ojačitve iz ogljikovih vlaken v njeni sredici zagotavljajo lahkotnost in dinamiko. 

Če ste doma na progah in iščete vsestranskost, spoznajte Amphibio X, ki s plastjo ogljikovih vlaken prinaša nižjo težo in boljše zmogljivosti za smučanje po vseh terenih. Tehnologija Amphibio Truline in RST stranice smučki dajejo izjemno stabilnost in odzivnost za celodnevno drvenje po snegu.

OPIS KLJUČNE TEHNOLOGIJE: TEHNOLOGIJA AMPHIBIO TRULINE

POPOLNOST ZNOTRAJ IN ZUNAJ.

Amphibio Truline prinaša novo dimenzijo asimetričnega oblikovanja smuči s strateškim dodajanjem materiala nad robnike smuči. Nova ojačitev po celotni dolžini notranjega robnika prinaša še več stabilnosti in moči v zavoju, manj materiala nad zunanjim robnikom pa popolne zavoje naredi še preprostejše in mehkejše.

PROFIL Amphibio
TEHNOLOGIJA Carbon
PowerShell
Amphibio Truline Technology
RST Sidewall
Power Woodcore
VEZ ELS 11.0 GW SHIFT BLK/GRN
GEOMETRIJA 125 76 104
DOLŽINA/RADIJ 160 (13.1), 168(14.6)