06 Jun.
2019

Ford z Ilko Štuhec na konferenci Digit

Predpremierno si oglejte tudi Ilkino epizodo v video seriji #Neukrotljivi Filip Flisar.

06 Jun.

Ford z Ilko Štuhec na konferenci Digit

FOTOGRAFIJE: piksiwork

V Ljubljani se je 6. junija odvijala prva konferenca o digitalnih komunikacijah v Sloveniji Diggit, ki jo med drugimi podpiramo tudi pri Fordu. Ena izmed prvih sogovornic na velikem odru je bila tudi naša ambasadorka Ilka Štuhec, ki je poleg vsebin iz svoje športne kariere odstrla tudi nekaj podrobnosti iz osebnega življenja.

V polurnem pogovoru je Ilka razkrila marsikaj, od tega, da na tekmah pogosto smučajo ‘na slepo’, saj proge ne poznajo dobro, da pred štartom vizualizirajo uspešno vožnjo po strmih belinah, morebitnih spodrsljajev ali celo padcev pa ne in se tedaj ‘pač’ odzivajo sproti in instinktivno, pa do tega, da poleg smučanja, ki je njena strast, rada še kolesari in igra odbojko. Če ne bi smučala, pravi, da ne ve, kaj bi počela.

Za njenimi objavami in pojavljanjem v medijih ter javnosti stojijo tudi strokovnjaki s področja komuniciranja, saj je njena želja osredotočenost predvsem na smučanje. Žal fokus samo na treninge, priprave in tekme ni mogoč, saj ima obveznosti do sponzorjev, Smučarske zveze Slovenije in medijev, ki ji omogočajo, da lahko smuča. Nadvse pa ceni, da smo ji sponzorji stali ob strani tudi tekom okrevanja od poškodb. Tako s(m)o v tistem času zasnovali in ustvarili izjemne zgodbe in projekte, ki se jih sicer gotovo ne bi uspeli lotiti.

Ilka sicer vozi Fordov S-Max in Kugo. Prvega si delita skupaj z mamo večinoma za vsakodnevne opravke in prevoz smučarske opreme ter rekvizitov, Kugo pa za izlete in užitkarstvo v vožnji. Dobro pozna tudi Fordove kombije Tourneo Custom za prevoz športnikov, ki jih uporabljajo pri Smučarski zvezi.

Ob koncu pogovora so gostom konference predvajali še Ilkin video z #Neukrotljivim Filipom. Sodeluj v veliki nagradni igri za vožnjo s kultnim Mustangom >