13 Jun.
Park Tivoli
2019

Business Run Ljubljana

Le še danes imate čas, da se prijavite in se nam pridružite pri teku štafete trojic ali nordijski hoji!

13 Jun.

Business Run Ljubljana

Vabimo vas, da se kot del skupine Summit motors Ljubljana prijavite na BUSINESS RUN, ki bo v četrtek, 13. junija, v večernih urah.

KAKO BO POTEKAL BUSINESS RUN?

Tričlanske ekipe zaposlenih v podjetju bodo morale s štafetno palico preteči svoj krog v Parku Tivoli v dolžini 3,5 kilometra. Časi vseh treh sodelujočih v ekipi se bodo sešteli, najboljše ekipe pa nagradile. Da bo še bolj zabavno, bo nekaj ekip na mesto tretjega člana ekipe sprejelo vrhunskega ZIMSKEGA športnika, ki je del organizacije SZS.

Če vam tek ne diši ali se iz kakršnegakoli drugega razloga ne morete udeležiti štafetnega tekaškega podviga, vas vabimo, da se nam pridružite na preizkušnji v nordijski hoji.

Že imaš svojo tekaško ekipo?

DA ➡  Super. Prijavite se kot ekipa.

NE ➡ Ni problema, prijavi se in izmed vseh prijavljenih ti bomo pomagali sestaviti ekipo.

❗ Prijave zbiramo do petka, 31. maja, na e-naslov [email protected]. Strošek prijave krije Summit motors Ljubljana, ki je sponzor teka.

Dogodek bo na sporedu po zaključku delovnega časa:
štart nordijske hoje bo ob 18. uri, tek ob 19. uri.

 > Na dogodku vas pričakujemo pol ure pred začetkom vaše discipline.

Po teku nas čakata ODLIČNA JEDAČA in ‍MEGA ŽUR: Po zaključku teka bo v dvorani Tivoli poskrbljeno za vrhunsko kulinarično doživetje. Ekskluzivno za sodelujoče na teku ali hoji bodo nato Nina Pušlar, Zlatko in Klemen Slakonja poskrbeli za imenitno zabavo in veselo razpoloženje.

 Za vse ostale informacije smo vam na voljo na zgornjem e-naslovu in številki 041 955 649.