Nova Ford Kuga: vaša idealna družabnica za vsakodnevne dogodivščine

03. avgusta 2024

Nestrpno smo jo že pričakovali in dočakali. Sodobno krasotico, novo Ford Kugo, ki ohranja svoje značilne linije.

Te odražajo samozavest in mogočnost, obenem pa prinašajo osvežen mladostni videz. Prepoznali jo boste po novem sprednjem odbijaču. Posodobljeni maski in vpadljivi barvi Bursting Green, ki daje novi Kugi edinstven in igriv značaj.

Nova Ford Kuga: vaša idealna družabnica za vsakodnevne dogodivščine
Vlečna zmogljivost do 2100 kg presega vse tekmece in pomeni, da nova Kuga zmore vleko vseh prikolic, od velike bivalne prikolice za prijetno poletje v kampu do prikolice za prevoz konj.

Nova Kuga je idealna sopotnica

Navdušila vas bo s svojo impresivno zmogljivostjo in prilagodljivostjo. Ali ste vedeli, da lahko zadnje sedeže pomaknete naprej in s tem povečate prtljažnik za dodatnih 140 l? Prostora je dovolj prav za vse, kar vzamete s sabo na pot.

Pestra izbira pogonskih sklopov omogoča, da lahko izberete takšno opcijo, ki vam najbolj ustreza. Na voljo je različica z bencinskim motorjem, tudi opciji priključnega in klasičnega hibrida, kjer so prihranki goriva in energije veliki.

Ford Kuga je že tretje leto zapored najbolje prodajan priključni hibrid v Evropi.

Nova Ford Kuga: vaša idealna družabnica za vsakodnevne dogodivščine
V notranjosti je nova Kuga opremljena s Fordovim informativno-razvedrilnim sistemom SYNC 4 najnovejše generacije, ki ponuja 2x večjo računalniško moč kot predhodnik. Brezhibno se povezuje s pametnimi telefoni, zagotavlja povezljivost 5G za hiter dostop do informacij, navigacija je povezana z oblakom, da vam pomaga pri izogibanju zastojem.

Ne samo, da se je izboljšala zunanjost – posodobljena je tudi notranjost.

Kuga je bila deležna celovite digitalne prenove. Odslej je opremljena s še večjim 33 cm zaslonom, ki omogoča enostavno upravljanje s klimatsko napravo in drugimi funkcijami ter jasen pogled na zemljevid. Potniška kabina je opremljena z ambientalno osvetlitvijo, kar prispeva še k bolj sproščujoči vožnji.

Lahko tudi robustna v Active različici

Kuga je odslej na voljo tudi s paketom opreme Active. Ta različica je po oblikovanju najbolj robustna in zato primerna za bolj aktivne uporabnike, ki vozijo po vseh cestnih terenih.

Kuga priključni hibrid ima sicer tudi najboljšo vlečno zmogljivost v razredu hibridov. Vleče lahko kar 2100 kilogramov, zato je idealna za trenutke, ko se podajate na pot s prikolico. S tem povezana je tudi pametna navigacija z upoštevanjem prikolice, ki vam pomaga izbrati pot brez ostrih ovinkov, nizkih podvozov in drugih ovir.

Nova Ford Kuga: vaša idealna družabnica za vsakodnevne dogodivščine
Katero izbrati? Osnovna različica 1.5 EcoBoost 110 kW (150 KM), s 6-stopenjski ročnim menjalnikom in Start/Stop sistemom je s financiranjem in Ford Bonom na voljo že od 24.514 evrov.

Katero izbrati?

Osnovni model vozila Kuga z opremo Titanium je zelo bogato opremljen – serijsko vsebuje številne asistenčne sisteme, žaromete LED, električno parkirno zavoro , kamero za pomoč pri vzvratni vožnji in še številne druge ‘bombončke’.  V akcijski ponudbi jo lahko odpeljete že za 24.514 eur s Ford bonom.

Mi bi izbrali Kugo v izvedbi ST-Line X, ki ima izrazito športen značaj in prilagojene ergonomske prednje sedeže s certifikatom AGR, 360-stopinjsko kamero in sistem za zaznavanje vozil v mrtvem kotu ‘BLIS’.

Svetujemo, da vašo Kugo opremite tudi z dostopnim zimskim paketom, ki vam bo v zimskih dneh zagotovil prijetnejša jutra z ogrevanimi prednjimi in zadnjimi sedeži, vetrobranskim steklom in volanskim obročem.

Ste se navdušili nad novo krasotico? Hitro se prijavite na testno vožnjo in sestavite svojo na www.prvaizbira.si