3 razlogi zakaj je novi električni Explorer odlična izbira za vašo družino

08. julija 2024

Prvi električni Explorerji so že zapeljali na slovenske ceste in navdušili njihove prve voznike. Tu so 3 razlogi, zakaj bo novi električni Explorer navdušil tudi vašo družino.

1.Ogromno prostora za shranjevanje v potniški kabini

V prednjem delu vozila se nahaja “Mega Console” – gre za 17-litrski predal, v katerega lahko pospravite računalnik ali celo več litrskih plastenk. Navdušil vas bo tudi pomični zaslon SYNC Move, za katerim se pravtako skriva manjši shranjevalni prostor, ki se, kadar je vozilo zaklenjeno, zaklene in onemogoča krajo vrednejših predmetov.

3 razlogi zakaj je novi električni Explorer odlična izbira za vašo družino
Premični zaslon SYNC Move

2. Najboljši doseg v razredu

Novi električni Explorer vas bo navdušil z največjim dosegom v svojem razredu, ki znaša vse do 602 km. Opcijsko lahko ohranjate boljši doseg z naročilom toplotne črpalke, ki poskrbi za gretje potniške kabine brez da bi se zato morali odreči boljšemu dosegu. Baterijo lahko tudi hitro napolnite – v samo 26 minutah iz 10 na 80%.

3.Velik prtljažnik z dvojnim dnom

Osupnil vas bo tudi prtljažnik s kapaciteto 470 litrov in dvojnim dnom, prostorom za shranjevanje polnilnega kabla in odprtino za prevoz smuči.

3 razlogi zakaj je novi električni Explorer odlična izbira za vašo družino
Osupljivo zunanje oblikovanje

Ali ste vedeli, da je novi električni Explorer na voljo z elektromotorjem ali pa dvojim elektromotorjem? Sistemska moč tako znaša 210 kW (286 KM) ali 250 kW (340 KM).

Sestavite svojega še danes!