Ford magazine za LGV program

12. aprila 2024

Pred vami je Ford magazin, ki je posvečen predvsem našemu uspešnemu programu lahkih gospodarskih vozil.

Elektrifikacija voznega parka ima v Evropi in tudi Sloveniji izrazito pozitiven trend. Proizvajalci in distributerji smo sprejeli svoj del odgovornosti pri varovanju našega planeta za prihodnje rodove. V prvem koraku gre za zmanjšanje emisij toplogrednih plinov s hibridizacijo pogonov in drugimi rešitvami, končni cilj pa je popolna elektrifikacija prodajne palete tako osebnih vozil kot tudi zelo pomembnega segmenta lahkih gospodarskih vozil. Ta proces je del transformacije znamke Ford na stari celini.

Zato Ford pripravlja kar štiri nove modele iz družine Transit, ki so ali bodo na voljo s povsem baterijsko električnim pogonom. Taka pogonska rešitev ni le okolju prijaznejša, pač pa ponuja tudi številne druge prednosti – od tišje in mirnejše vožnje, odzivnih in z navorom obdarjenih elektromotorjev, do naprednih rešitev oskrbe različnih naprav z energijo iz avtomobila in še bi lahko naštevali.

Na cesti že lahko srečate novi E-Transit, kateremu se bo do konca leta priljučil tudi novi E-Transit Custom in najmanjši dostavnik iz družine Ford, E-Transit Courier. Prav tako našo ponudbo dopolnjujemo s priključnimi hibridi. nedavno smo predstavili Transit Connect PHEV.

Zaveza k čistejšemu in bolj zelenemu planetu in tudi zavezanost znamke Ford k snovanju bolj učinkovitih, enostavnih, zmogljivih in seveda stroškovno učinkovitejših novih modelov, se izpolnjuje. Pred vami je Ford magazin, ki je posvečen predvsem našemu uspešnemu programu lahkih gospodarskih vozil. Ford je številka ena na tem področju v Evropi že vrsto let. In glede na vse omenjeno, bo tam ostal še lep čas.

Vabljeni, da revijo prelistate>>