Podelili smo priznanja Fordovemu trgovcu in serviserjema leta 2023

07. februarja 2024

Avto Edo iz Podplata je že tretjič zapored dobitnik naziva najboljšega trgovca leta. Poleg tega so zdaj prvič, poleg avtohiše Lavrenčič, prejeli tudi naziv najboljšega serviserja leta 2023.

Osvojeni nazivi so dokaz doseganja najvišjih standardov kakovosti, zadovoljstva strank in drugih meril, ki v največji možni meri poosebljajo vrednote znamke Ford.


»V družbi Summit motors Ljubljana nam je v čast podeliti priznanja najboljšim Fordovim trgovcem in serviserjem. Ponosni smo, da naši poslovni partnerji prepoznavajo pomen izbora in iz leta v leto izboljšujejo svoje rezultate. Izjemni dosežki podjetja Avto Edo, ki na svojem področju dosega odlične prodajne rezultate in beleži visoko raven zadovoljstva strank, predstavljajo dober zgled vsem, ki imajo priložnosti za izboljšave. Tokrat se nam je prvič v zgodovini izbora zgodilo, da je ena avtomobilska hiša osvojila kar obe lovoriki, tako za naziv najboljšega trgovca, kot tudi serviserja. Avto Edu zato iskreno čestitamo. Zavedamo se, da so servisne storitve danes enako ali še bolj pomembne, zato na področju najboljših serviserjev plaketo že drugič zapored predajamo tudi Avtohiši Lavrenčič, ki odlično skrbi za svoje stranke. Verjamemo, da jim bodo osvojena priznanja še dodatna vzpodbuda za doseganje in preseganje ciljev v prihodnje,« je izbiro najboljših komentiral David Jurič, generalni direktor družbe Summit motors Ljubljana.

Podelili smo priznanja Fordovemu trgovcu in serviserjema leta 2023

 

Avto Edo ponovno Fordov Trgovec leta in letos prvič tudi Serviser leta

Ob ponovnem prejemu naziva je Alen Jagodič, prokurist podjetja Avto Edo, dejal: »Ponovno osvojeni naslov ‘trgovec leta’ potrjuje, da smo odlična ekipa, ki delo opravlja s srcem, hkrati pa nam ponovno prinaša dodatne izzive, saj želimo biti vedno boljši. Čeprav se nam morda zdi, da smo že dosegli vrh, nam uspeva, da vsako leto presežemo zastavljene cilje. Vsak dan se trudimo, da dosegamo visoke standarde, ki se v avtomobilski industriji neprestano dvigajo, zato je osvojitev tega priznanja čedalje zahtevnejša. Verjamem, da so osvojena priznanja odličen dokaz, da smo zaupanja vreden poslovni partner, saj je zadovoljstvo naših strank naša prioriteta.« Nadaljeval je: »Tudi osvojeno priznanje za ‘serviserja leta’, kaže naše odlično delo in dopolnjevanje znanja z vsemi novostmi v avtomobilizmu. Želeli smo prenesti znanje iz prodaje in ob priznanju za najboljšega Fordovega trgovca je bil naš cilj, da dosežemo nov mejnik z osvojitvijo naziva ‘serviser leta’. Ob tem bi se radi zahvalili naši odlični ekipi serviserjev in zvestim strankam, ki jim bomo še naprej zagotavljali odlične storitve najboljšega Fordovega serviserja. Kot manjšemu družinskemu podjetju nam osvojitev obeh naslovov hkrati ogromno pomeni. Celotna ekipa je vložila zelo veliko trdega dela, da smo osvojili obe priznanji.«

Podelili smo priznanja Fordovemu trgovcu in serviserjema leta 2023
Trgovec in serviser leta 2023 Avto Edo

Avto Edo je Fordov poslovni partner že od samega začetka delovanja, kar zaznamujejo številni preseženi mejniki in poslovna rast, tako na področju prodaje kot tudi servisnih storitev, je še poudaril direktor Edo Jagodič, ki je skupaj s sinom prevzel priznanji.


Avtohiša Lavrenčič že drugič Fordov Serviser leta

Fordov serviser Avtohiša Lavrenčič je prav tako prejemnik naslova ‘Fordov serviser leta’. Direktor Bojan Lavrenčič je ob prejemu osvojene lovorike povedal: »Že drugo leto zapored osvojeni naziv ‘serviser leta’ nam pomeni zelo veliko. Daje težo našemu vsakodnevnemu trudu in prizadevanjem za kakovostno in strokovno opravljeno storitev. Zahvaljujemo se naši usposobljeni ekipi in strokovnemu osebju, ki vsak dan vlaga veliko naporov za izpolnjevanje najvišjih standardov. Stalno izobraževanje in specializacija dela ostajata ključni usmeritvi našega podjetja tudi v prihodnje. Veseli nas, da so stranke tudi letos v nas prepoznale zaupanja vrednega partnerja.«

Podelili smo priznanja Fordovemu trgovcu in serviserjema leta 2023
Serviser leta 2023 Avtohiša Lavrenčič

Summit motors Ljubljana se veseli odličnih rezultatov pri merjenju zadovoljstva naših strank v celotni Fordovi pooblaščeni mreži v Sloveniji. Doseženi rezultati se iz leta v leto izboljšujejo in tako dokazujejo, da je pri Fordu kupec s svojimi potrebami in željami vedno na prvem mestu.