Praktični nasveti za uporabo aplikacije FordPass

08. septembra 2023

Iz teorije v prakso: aplikacija FordPass vam omogoča mnogo uporabnih funkcionalnosti na daljavo, med drugim zagon vozila, ogrevanje ali ohlajanje kabine, odklepanje vozila, informacijo o servisnem intervalu, navodila za uporabo vozila, kje je vozilo parkirano in še številne druge uporabne informacije v zvezi z vašim vozilom.

Poglejmo si 3 praktične primere, kdaj vam te funkcionalnosti pridejo še kako prav.

Imate obveznosti, med tem ko mora nekdo nekaj vzeti iz avtomobila.

Se tudi vam pogosto dogaja, da prijatelji ali partner/-ka, kaj pozabijo v vozilu, nato pa želijo pozabljene predmete čimprej nazaj? Nič hudega! Po predmete, ki so jih pozabili v vozilu lahko sedaj pridejo kadarkoli, saj jim boste na daljavo lahko odklenili vozilo.

Ne želite izgubljati časa z odstranjevanjem ledu iz vetrobranskega stekla.

Med tem ko se pripravljate na odhod v službo, lahko preko aplikacije enostavno zaženete motor in ogrevanje – tako kabine, kot tudi vetrobranskega stekla. Ko boste pripravljeni za na pot, vas bo kabina pričakala ustrezno ogreta, vi pa boste lahko sproščeno sedli za volan.

Ne spomnite se, za koliko kilometrov dosega goriva je še v tanku

Ta podatek lahko enostavno preverite v aplikaciji. Poleg tega lahko izveste tudi, ali se je vozilu prižgala kakšna opozorilna lučka za servis.

Ste že preizkusili aplikacijo FordPass? Vabimo vas na testno vožnjo, kjer lahko preizkusite vozno dinamiko naših vozil in delovanje aplikacije FordPass.