Nešteto možnosti, ena Ford Kuga

26. julija 2023

Ali ste vedeli, da je Ford Kuga na voljo v kar šestih različicah nivojev opreme? Poleg tega pa vas bo navdušila tudi s pestro izbiro pogonskih sklopov. Na voljo sta bencinski in dizelski motor, ter hibridne različice FHEV in PHEV – polni in priključni hibrid.

1. PAKET OPREME TITANIUM

Gre za paket serijske opreme, ki kljub temu ni prav nič skopa. Vsebuje navigacijski sistem Ford SYNC 3 z zaslonom na dotik + DAB, FordPass Connect modem, digitalni zaslon potovalnega računalnika z diagonalo 31 cm, Elektronski nadzor stabilnosti ‘ESP’, sistem za preprečevanje trčenja z zaznavanjem pešcev in kolesarjev (s kamero), zaviranje po trčenju, pomoč pri vzdrževanju smeri (LKA) z opozarjanjem na nenamerno menjavo smernega pasu, ISOFIX nastavke na stranskih sedežih zadnje klopi in še mnoge druge funkcionalnosti.

Nešteto možnosti, ena Ford KugaNešteto možnosti, ena Ford Kuga

2. PAKET OPREME TITANIUM X

Dodatno k paketu Titanium dodaja LED zasenčene žaromete, LED meglenke,  LED dolge žaromete ter LED zadnje in dnevne luči. Sedežne prevleke so iz Sensico umetnega usnja in tkanine, vključuje pa tudi naslon za roke z držalom za pločevinke na zadnji klopi. Vsebuje še izboljšano B&O Play Sound System ozvočenje ter prostoročno električno pomična prtljažna vrata.

Nešteto možnosti, ena Ford KugaNešteto možnosti, ena Ford Kuga

3. PAKET OPREME ST-LINE

Nadgrajuje paket Titanium s še bolj estetskimi platišči iz lahke zlitine in ST-Line paketom zunanjosti, ki poskrbi za še bolj športen videz vaše Kuge. Vsebuje tudi športno vzmetenje in dvojno ST-Line izpušno cev.

Nešteto možnosti, ena Ford KugaNešteto možnosti, ena Ford Kuga

4. PAKET OPREME ST-LINE X

Dopolnjuje paket opreme ST-Line z izjemnimi LED žarometi in samodejnim preklapljanjem med dolgimi in zasenčenimi žarometi, poleg tega pa ima tudi dodatno zatemnjena stekla. Sedežne prevleke so izdelane iz Sensico umetnega usnja in tkanine z rdečimi šivi. Vsebuje tudi izboljšano B&O Play Sound System ozvočenje ter prostoročno električno pomična prtljažna vrata.

Nešteto možnosti, ena Ford KugaNešteto možnosti, ena Ford Kuga

5. PAKET OPREME ST-LINE X GRAPHITE TECH EDITION

Izpopolnjuje paket opreme ST-Line X s črnimi platišči, ki poskrbijo za še bolj eleganten videz, Grey Matter premium barvo karoserije ter ST-Line Styling paketom. Poleg tega vsebuje tudi prilagodljiv tempomat, Stop&Go funkcijo, sistem za prepoznavanje prometnih znakov, inteligentni omejevalnik hitrosti, sistem za preprečevanje trčenja pri višjih hitrostih, sistem za zaznavanje vozila v mrtvem kotu vzvratnih ogledal ‘BLIS’ z asistenco in prepoznavanjem prečnega prometa ter še mnogo drugih uporabnih funkcionalnosti.

Nešteto možnosti, ena Ford KugaNešteto možnosti, ena Ford Kuga

6. PAKET OPREME VIGNALE

Nadgrajuje paket opreme Titanium X z Luster Nickel platišči iz lahke zlitine, prednjimi LED meglenkami s funkcijo osvetlitve ovinka pri počasnem zavijanju, dvojno izpušno cevjo in Vignale oznakami. Vsebuje tudi premium sedežne prevleke Vignale, ki so ustvarjene iz kombinacije usnja in Sensico umetnega usnja. Vznikov sedež je električno nastavljiv v 8 strani, sovoznikov pa v 6. Različica Vignale vas bo razvajala tudi z ogrevanim vetrobranskim steklom, ogrevanimi sedeži ter volanskim obročem.

Nešteto možnosti, ena Ford KugaNešteto možnosti, ena Ford Kuga

Poleg vseh naštetih paketov opreme je na voljo tudi dodatna oprema za doplačilo, ki jo najdete v katalogu spodaj. Tako imate nešteto možnosti, da dodatno opremite svojo Ford Kugo po vaših željah.