Nova različica Forda Rangera prinaša novo Platinum raven razkošja

09. februarja 2023

Ford Ranger je postavil standard glede zmogljivosti in vsestranskosti v segmentu pickupov, zdaj pa postavlja tudi nov standard na področju razkošja.

Beseda “pickup” lahko spomni na robustne tovornjake, ki opravljajo težka dela na gradbiščih in kmetijah. Toda za mnoge voznike in lastnike poltovornjakov sta udobje in prefinjenost prav tako pomembna kot prostor v prtljažnem prostoru. To je pomembno zlasti za tiste, ki svoja vozila uporabljajo za delo in zabavo ali celo zgolj za svoje hobije. Prav zato se je kar 60 odstotkov lastnikov odhajajočega Rangerja odločilo za različico Wildtrak, ki sega v vrh Fordove ponudbe.

Nova različica Forda Rangera prinaša novo Platinum raven razkošja
Za mnoge voznike in lastnike poltovornjakov sta udobje in prefinjenost prav tako pomembna kot prostor v prtljažnem prostoru.

Osupljivi novi Platinum

Ford Ranger je postavil standard glede zmogljivosti in vsestranskosti v segmentu pickupov. Zdaj pa postavlja tudi nov standard na področju razkošja. Osupljivi novi Platinum bo nagovoril stranke, ki cenijo izjemno udobje in tehnologije cestnih avtomobilov višjega razreda, a se raje zanesejo na vzdržljivost in vsestransko produktivnost, zaradi katerih je Ranger leto za letom najbolje prodajani pickup v Evropi.

Nova različica Forda Rangera prinaša novo Platinum raven razkošja
Ford Ranger je postavil standard glede zmogljivosti in vsestranskosti v segmentu pickupov. Zdaj pa postavlja tudi nov standard na področju razkošja.

S prihodom nove generacija Rangerja predstavljamo še bolj razkošno različico najbolj prodajanega evropskega pickupa. Poimenovali smo ga Ranger Platinum in dviguje razkošje še na višjo raven.

Zunanjost pritegne pozornost

Njegova zunanjost takoj pritegne pozornost in krade poglede. Edinstvena maska in novo mat kromiranje zunanjih poudarkov Rangerja Platinum pripomoreta k osupljivemu prvemu vtisu. Sem sodijo tudi nova 50,8 cm (20”) platišča s strojno obdelanimi površinami s poudarjenimi detajli v sijajni barvi ebenovine. Dodatni prestižni dodatki vključujejo mehko zapiranje zadnje stranice kesone, zatemnjena stekla in svetlobni podpis dnevnih luči v matričnih žarometih LED. Serijska strešna vodila dodajo odločen videz in izjemno praktičnost.

Nova različica Forda Rangera prinaša novo Platinum raven razkošja
Edinstvena maska in novo mat kromiranje zunanjih poudarkov Rangerja Platinum pripomoreta k osupljivemu prvemu vtisu.

Razkošna notranjost

Notranjost Rangerja Platinum navduši z razkošno kabino z usnjenim oblazinjenjem in pametnimi tehnologijami, ki olajšajo življenje. Voznika in sovoznika razvajata v desetih smereh električno nastavljiva sedeža, oblazinjena z odličnim perforiranim in prešitim usnjem z elegantnimi kontrastnimi šivi in funkcijo za ogrevanje in hlajenje. Razkošno zasnovo dopolnjujejo teksture temnega javorovega lesa, prefinjena ambientalna osvetlitev notranjosti pa pomaga ustvariti pomirjujoče vzdušje.

Izjemna tehnologija

Tehnološko izjemno napredni pečat kokpitu vtisneta dva 30,5 cm (12”) zaslona. Tradicionalne merilnike pred voznikom nadomeščajo povsem digitalni merilniki. Poleg je pokonci postavljen zaslon na dotik za upravljanje in prikaz Fordovega zmogljivega informativno-razvedrilnega sistema SYNC 4A. Ranger Platinum je serijsko opremljen z zvočnim sistemom B&O z osmimi zvočniki in brezžičnim polnjenjem telefonov in drugih naprav. Serijski modem FordPass Connect zagotavlja zmogljivo povezljivost in omogoča brezžično prilagoditev različnih modulov s prihodnjimi posodobitvami programske opreme Ford Power-Up, da bo vaše vozilo čedalje boljše.

Nova različica Forda Rangera prinaša novo Platinum raven razkošja
Tradicionalne merilnike pred voznikom nadomeščajo povsem digitalni merilniki, poleg zaslona na dotik za upravljanje in prikaz Fordovega zmogljivega informativno-razvedrilnega sistema SYNC 4A.

Poleg obsežne palete naprednih sistemov za pomoč vozniku, ki so na voljo z različico Ranger Wildtrak, so del serijske opreme Rangerja Platinum še aktivni parkirni pomočnik s pomočjo pri vožnji iz parkirnega mesta, sistem za nadzor mrtvih kotov z opozarjanjem na prečni promet in upoštevanjem prikolice, opozarjanje in pomoč pri menjavi voznega pasu ter 360-stopinjska kamera.

Najširša ponudba pickupov Ranger doslej

Platinum je vrhunec najširše ponudbe pickupov Ranger, kar jih je bilo doslej na voljo pri družbi Ford Pro, in se pridružuje izjemno zmogljivim različicam Raptor, Wildtrak in Limited nove generacije, ki so že naprodaj. Pri Fordovem izbranem trgovcu lahko zdaj naročite tudi robustna modela Ranger XL in XLT z brezkompromisno specifikacijo za gospodarske uporabnike, kot so gradbeniki, gozdarji in reševalci.