Mustang Mach-E lahko zdaj prevaža strešne kovčke

26. julija 2022

Izboljšavam in posodobitvam Mustanga Mach-E kar ni konca. Na strehi vseh Mustangov Mach-E lahko prevažate do 75 kg tovora.

Po nedavnem povečanju dovoljene vlečne obremenitve na 1000 kg za več različic lahko zdaj na strehi vseh Mustangov Mach-E prevažate do 75 kg tovora.

Mustang Mach-E lahko zdaj prevaža strešne kovčke

To pomeni, da je Mustang Mach-E pripravljen, če se želite odpeljati do reke in vzeti s sabo kajake. Prav tako je pripravljen za zimske športne aktivnosti kot je smučanje za uživanje v gorah. Svetujemo, da si preprosto namestite strešni kovček, da bo dovolj prostora za vso opremo na poletnem ali zimskem oddihu.

Dovoljenih 75 kg bi na potovanju z letalom pomenilo tri polne kovčke s prtljago, le da vam ne bo treba doplačati, če bo tehtnica pokazala kakšen gram več.

Mustang Mach-E lahko zdaj prevaža strešne kovčke

Na strehi do 75 kg

Odobritev za prevoz tovora na strehi – do 65 kg – velja tudi za modele s panoramskim strešnim oknom s seznama opreme za doplačilo, pri vseh modelih Mustanga Mach-E pa bodo digitalna navodila za uporabo v informativno-razvedrilnem sistemu SYNC41 ustrezno dopolnjena z naslednjo brezžično posodobitvijo Ford Power-Up.

Neprestano si prizadevamo izboljšati vozila naših strank, da jim bo vedno na voljo najboljša možna različica Mustanga Mach-E. Upamo, da bodo te najnovejše posodobitve poskrbele, da bo poletje z Mustangom Mach-E še bolj nepozabno.

 

Ne dopustite motenj med vožnjo! Če je le možno, uporabite glasovno upravljanje in med vožnjo ne uporabljajte ročnih naprav. Ko je izbrana prestava za vožnjo, so lahko nekatere možnosti blokirane. Nekatere funkcije niso združljive z vsemi telefoni.