Ford razkriva novo generacijo pickupa Ranger Raptor

23. februarja 2022

Prišla je nova generacija in nova raven modela Ford Ranger Raptor.

Ranger Raptor druge generacije, ki je bil ustvarjen za prevlado v puščavi, obvladovanje gora in postavljanje pravil povsod vmes, dviguje letvico terenskih zmogljivosti kot pickup, izdelan za prave navdušence.

Ford razkriva novo generacijo pickupa Ranger Raptor
Nadgradnje vzmetenja v novem Rangerju Raptorju kar najbolje izkoriščajo nove blažilnike FOX® Live Valve.

Ranger Raptor nove generacije, ki so ga razvili v oddelku Ford Performance, je vrhunska športna izvedba povsem novega Forda Rangerja.

Pametnejša tehnologija

S pametnejšo tehnologijo, ki nadzoruje čvrst ‘hardver’ naslednje generacije, Ranger Raptor surovo moč združuje z mehansko in tehnično natančnostjo, da je pred nami najnaprednejši Ranger doslej.

Ford razkriva novo generacijo pickupa Ranger Raptor
Da Ranger Raptor zmore vse od uglajenih cest do blata in razdrapanih kolovozov ter vse vmes, mu pomaga možnost izbire sedmih voznih načinov.

“Pri naslednji generaciji Rangerja Raptorja smo se povsem osredotočili na to, da zagotovimo vrhunski športni stroj,” je povedal Dave Burn, glavni programski inženir modela Ranger Raptor v oddelku Ford Performance. “Je znatno hitrejši, njegov videz osupne, prekipeva od novih funkcij in je najčvrstejši Ranger, kar smo jih kadarkoli izdelali.”

Evropski navdušenci nad Rangerjem imajo poseben razlog za praznovanje, saj je povsem novi Ranger Raptor prvi model iz palete Rangerjev naslednje generacije, ki bo na voljo v Evropi. Dobave kupcem se bodo začele konec leta – odvisno od posameznega trga.

Bližajoči se prihod Raptorja v Evropo napoveduje kaskaderski videoposnetek, ki prikazuje skok vozila s tovornega letala, da bi pravočasno prispelo na evropsko premiero. Vabljeni k ogledu >>