Spoznali smo povsem električni Mustang Mach-E

27. septembra 2021

Konec avgusta smo imeli priložnost spoznati novi Mustang Mach-E od blizu in vse nas je navdušil.

V Tehniškem muzeju Bistra, kjer se hrani bogata tehnična dediščina, smo v družbi povabljenih gostov in v idiličnem okolju praznovali dva mejnika. 100. obletnico registracije blagovne znamke Ford v Sloveniji (takratni SHS) in predstavitev novega modela Mustang Mach-E. Z njim smo pogumno stopili v novo ero avtomobilističnega sveta.

Spoznali smo povsem električni Mustang Mach-E
Pred nami je zaživel povsem novi in povsem električni Mustang Mach-E. Je hiter. Je zabaven. Prinaša svobodo. Za novo generacijo lastnikov Mustangov.

Povsem električni Mustang Mach-E

Atraktivni novi in povsem električni Mustang Mach-E je pripravljen, da pospeši vznemirljivost vožnje brez emisij in nas popelje v jutrišnji dan. Mustang Mach-E je glasnik svobode, zmogljivosti in legendarnega značaja najbolje prodajanega športnega avtomobila na svetu.

Sedaj je na voljo tudi uporabnikom povsem električnih vozil. Ustvarjen je za popoln užitek voznika ter sopotnikov. Z mislijo na vse detajle in premišljeno uporabo sodobnih tehnologij, vam zagotavljamo, da je to ultimativen športni avto, s karizmo, ki predstavlja veliko več kot vožnjo brez izpustov.

Spoznali smo povsem električni Mustang Mach-E
Njegovo bistvo je izkušnja vožnje brez stresa za popolno brezskrbnost uporabnikov električnih vozil.

Kaj vse zmore Mustang Mach-E?

Mustang Mach-E je opremljen z baterijo s kapaciteto 76 kWh za standardni doseg ali z baterijo s kapaciteto 99 kWh za podaljšani doseg. Litij-ionska baterija je nameščena v sredini med obema osema in pod dnom vozila, kar zagotavlja nizko težišče in prispeva k športni Mustangovi dinamičnosti.

Mustang Mach-E z zadnjim pogonom razvije moč 269 KM z baterijo za standardni doseg in 294 KM z baterijo za podaljšani doseg.

S štirikolesnim pogonom razvije moč 269 KM z baterijo za standardni doseg in 351 PS KM z baterijo za podaljšani doseg.

Energetsko varčni pogonski sklopi zagotavljajo do 610 km dosega s čisto električno vožnjo po WLTP standardih pri Mustangu Mach-E z zadnjim pogonom. In do 540 km pri Mustangu Mach-E s štirikolesnim pogonom z baterijo s podaljšanim dosegom.

Več informacij pa sledi oktobra, ko bodo na voljo ceniki. Mustang Mach-E predstavlja začetek nove dobe pri Fordu in z velikim navdušenjem ga bomo pripeljali na naše ceste v 2022.