Pritisni na plin Pume ST in se pomeri v igri

24. maja 2021

Pritisni na plin in se za volanom osupljive Pume ST pomeri s prijatelji v dirkaški igri na Instagramu.

Najprej smo pokazali, kako se nova Puma ST odlično znajde na ovinkasti progi in smo jo poslali v boj z radijsko vodeno pomanjšano različico same sebe.

Pritisni na plin Pume ST in se pomeri v igri

Zdaj si lahko privoščiš nadvse zabavno vozno izkušnjo tudi z našo novo virtualno dirkaško igro na Instagramu.

S svojim pametnim telefonom se odpravi na legendarno dirkališče Brands Hatch v Veliki Britaniji in upravljaj svojega športnega terenca s preprostim nagibom glave v levo in desno.

Z zbiranjem posebnih žetonov ST povečuj hitrost in nato povabi svoje prijatelje, da skušajo premagati tvoj najboljši čas kroga.

V ‘resničnem svetu’ je Puma ST tako kot vsi naši modeli ST opremljena z dovršenimi športnimi tehnologijami (to pomeni kratica ST) za še več zabave pri vožnji – in odlično premagovanje ovinkov.


Ford Puma ST z 1,5-litrskim bencinskim motorjem EcoBoost z 200 KM: homologirani izpusti CO2 155 g/km, poraba goriva 6,8 l/100 km po WLTP.

Navedena poraba goriva/energije, izpusti CO2 in doseg z električnim pogonom po WLTP so izmerjeni v skladu s tehničnimi zahtevami in specifikacijami zadnje različice Evropskih uredb (EC) 715/2007 in (EU) 2017/1151. Uporabljeni standardni preskusni postopki omogočajo primerjavo med različnimi tipi vozil in različnimi proizvajalci.

Oglej si Pumo>>