Atraktivna Ford Puma v roke zveste Petrolove stranke

17. maja 2021

Sreča je bila na strani Zlatka Gapa iz Limbuša pri Mariboru, ki mu je dolgoletna zvestoba Petrola pripeljala novo Ford Pumo.

V petek, 14. maja 2021, se je izpred Summit centra v Ljubljani odpeljala rdeča Ford Puma, tisti avtomobil, za katerega so pesti stikale številne Petrolove stranke. Prevsem tiste, ki so sodelovale v nagradni igri Točite Q Max in osvojite nagrado. Sreča je bila na koncu na strani Zlatka Gapa iz Limbuša pri Mariboru, ki mu je dolgoletna zvestoba Petrola pripeljala novega jeklenega konjička.

Zvest Petrolu že od 1975

Zlatko Gap iz Peker pri Mariboru (pošta Limbuš) je Petrolova stranka že vse od leta 1975. Po več kot 46 letih pa se mu je nasmehnila prav posebna sreča, saj je bil izžreban v nagradni igri Točite Q Max in osvojite nagrado. Ta je potekala med 1. februarjem in 14. aprilom 2021 na vseh Petrolovih prodajnih mestih v Sloveniji. V njej so lahko sodelovale Petrolove stranke, ki so na prodajnih mestih v času trajanja nagradne igre natočile Q Max gorivo v vrednosti najmanj 40 evrov vsaj enkrat. Pri plačilu pa so se identificirale s Petrol klub kartico zvestobe.

Atraktivna Ford Puma v roke zveste Petrolove stranke

Velik odziv na Petrolovo nagradno igro

Med več kot 120.000 računi je bil na koncu izžreban račun, ki ga je poravnal Zlatko Gap iz Peker pri Mariboru.


»Ko sem prejel informacijo, da sem dobitnik glavne nagrade avtomobila Ford Puma, nisem mogel verjeti svojim očem. Niti moja žena. Šele, ko so me kontaktirali iz Petrola, sem končno dojel, da je avtomobil dejansko res moj,« je ob predaji avtomobila v petek, 14. maja 2021, povedal srečni nagrajenec.

Zlatko Gap je ključe prejel iz rok Danijele Ribarič Selaković, izvršne direktorice področja Prodaja končnim kupcem v Petrolu, ter Tomaža Oblaka, direktorja prodaje in trženja pri Summit motors Ljubljana.

Zlatko Gap že od leta 1975 toči gorivo le na Petrolu. Ob slovesu nam je še zaupal, da se bo z novim avtomobilom na prvo vožnjo odpeljal na Bled, s seboj pa vzel svojo ženo Dušico.

Atraktivna Ford Puma v roke zveste Petrolove stranke

Da bodo vse poti varne

Da bodo poti z inovativno Ford Pumo varne, bodo poskrbeli tako aktivni kot pasivni varnostni sistemi. Ford Puma je na Euro NCAPu prejela visoke ocene za zaščito odraslih in otrok. Zasnovana je tako, da bo voznik kar najbolje izkoristil dinamičen tempo sodobnega življenja.

Verjamemo, da bo vožnja v novi Ford Pumi udobnejša, manj zahtevna in varnejša. Atraktivna Puma s svojo obliko ne išče pozornosti, ampak si jo kar prilasti. Naj bodo vse poti g. Zlatka varne in zabavne! Poiščite svoj model na: PrvaIzbira.si